Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колата ми изгасва като спирам, и оборотите са "плаващи "като седи на празен ход ?

Featured Replies

Здравейте, колата ми е бмв е46 320i 2000г. От известно време колата започна да не работи добре при тръгване или като седи на едно място ? Оборотите се движат и и като тръгвам не тръгва плавно а започва като че ли да прекъсва по някакъв начин ? Имам чувството че някой от ресурсите нужни за движението на колата не са наред но немарим проблема, ходех вече при 2 / 3 майстора в София колата седя по 1 2 дни при тях или ми казват че не могат да я оправят или сменят нещо и проблема продължава ? Последно сменях маркучи и връзки който минават през филтъра и влизат в мотора и пак продължава проблема ? 

На тия не им ли знаеш имената, че им казваш „майстори“?

Тоест ,,обули са те в два три сервиза,, 

Бубина, ламбада сонда, дросел, момент да хвърля едно таро, и ме потърсете на 0900 0593( 3,80лв на минута до към лимит 250 лева)

Маг-Кроки

преди 47 минути, peturC написа:

Здравейте, колата ми е бмв е46 320i 2000г. От известно време колата започна да не работи добре при тръгване или като седи на едно място ? Оборотите се движат и и като тръгвам не тръгва плавно а започва като че ли да прекъсва по някакъв начин ? Имам чувството че някой от ресурсите нужни за движението на колата не са наред но немарим проблема, ходех вече при 2 / 3 майстора в София колата седя по 1 2 дни при тях или ми казват че не могат да я оправят или сменят нещо и проблема продължава ? Последно сменях маркучи и връзки който минават през филтъра и влизат в мотора и пак продължава проблема ? 

Виж някои съединения свързани със системи за вакума, т.е. някакъв датчик е или маркуч е спукан.

Успех!

п.п. Някой вакум регулатор е или нещо не е почистено или някой кабел е "гризнат" от гризачи! 

Ходи при цял майстор, този 2/3 майстор очевидно не става. Щом смяната на маркучи и връзки не е помогнала, вероятно е MAF или ICV. Ако имаш късмет, нещата може да се оправят след почистване.

Аз залагам на бобина на цилиндър или датчик на Хол.

Ако нищо друго не помогне, накрая смени термостата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.