Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да получа повече информация от Фейсбук за даден човек?

Featured Replies

Здравейте!
Пиша тук, защото реално търсенето ми тръгва от Facebook, 
Издирвам информация за даден човек, имах само име и фамилия (от Facebook) и местоживеене - град. От там проверих избирателните списъци, понеже фамилията е рядко срещана, успях лесно да намеря района на човека по постоянен адрес, както и презимето. Трябва ми инфорамция за партньора на този въпросен човек. (не знам абсолютно нищо за него, освен че имат дете)
Имате ли някакви идеи как?
Мога ли по някакъв начин да извлеча, още информация от facebook? Реално и ми трябва ако има разбира се, Facebook на въпросният партньор. 
Ще бъда благодарна, ако имате идеи. 
Ще отговоря на всички въпроси, ситуацията е драматична и е за трето лице.

П.П. не сме приятели във Фейсбук и не се познаваме, нямаме и общи приятели. 

Свършиха ли се мъжете, че точно за тоя драпате?! Човека си има жена и дете /евентуално/ и нямате работа да им се бъркате в живота!

Докажѝ, че не става дума за нещо незаконно. 

От Фейсбук можеш да извлечеш само тази информация, която въпросния човек е решил да сподели, и да е видима за останалите. 

Вариант е и да навиеш Зъкърбърг (твърди се, че това е правилната транскрипция, ок, няма да споря) за неква далавера, бартер... или там както го наречете...

преди 44 минути, Joss Bomon написа:

Свършиха ли се мъжете, че точно за тоя драпате?! Човека си има жена и дете /евентуално/ и нямате работа да им се бъркате в живота!

Не е за мен господине, както съм написала дори и не ги познавам. Как да драпам за някой, когото не познавам? Конатк се търси с човека, за му се каже информация която го засяга много лично.

преди 38 минути, Rudy M. написа:

Докажѝ, че не става дума за нещо незаконно. 

От Фейсбук можеш да извлечеш само тази информация, която въпросния човек е решил да сподели, и да е видима за останалите. 

Не е за нещо незаконно, търси се контакт с него за да му се каже важна информация, която най - вероятно го засяга много лично.

преди 5 минути, Bloodline написа:

Не е за мен господине, както съм написала дори и не ги познавам. Как да драпам за някой, когото не познавам? Конатк се търси с човека, за му се каже информация която го засяга много лично.

Не е за нещо незаконно, търси се контакт с него за да му се каже важна информация, която най - вероятно го засяга много лично.

Както ви казаха и по-горе, може да видите само това което човекът е решил да покаже публично. Друг начин няма. Търсете по други канали.

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

Както ви казаха и по-горе, може да видите само това което човекът е решил да покаже публично. Друг начин няма. Търсете по други канали.

Благодаря. И Аз така предположих, че чрез Фейсбук това е което може да се намери, но реших да попитам тук, понеже видях много други хора, които са търсили по някакви критерии и получават адекватни отговори!

А имате ли някой канал на идея?

Тогава пишѝ във Фейсбук на въпросния човек със странна фамилия, и го помолѝ да предаде важната информация на партньора си. Или да те свърже с него, за да я предадеш лично. 

Няма разни други заобиколни начини. 

преди 1 минута, Rudy M. написа:

Тогава пишѝ във Фейсбук на въпросния човек със странна фамилия, и го помолѝ да предаде важната информация на партньора си. Или да те свърже с него, за да я предадеш лично. 

Няма разни други заобиколни начини. 

То ако можех така, до сега щеше да е свършено. Благодаря Ви!

Има и друг вариант, той може всичко 

OIP.26sdHT76H4Sdx-UfxCEpjgHaFj?pid=Api&q

Ся сериозно : 

В сайтовете на институциите в България има повече публична информация отколкото повечето хора могат да си представят, ако разполагате и с електронен подпис достъпната информация става още повече. 🙂

Благодаря Ви на всички, имате страхотно чувство за хумор! Всичко хубаво Ви пожелавам. 

преди 4 минути, Bloodline написа:

Благодаря Ви на всички, имате страхотно чувство за хумор! Всичко хубаво Ви пожелавам. 

Най важното е, че не се обидихте от написаното, от мен! А за Ванката? Ами той си има тука една "Муца" и си я кътка, но му се прищяло и нещо чуждо да опита!

Като ви е супер важно, пишете му съобщение, а не да търсите начин как да хакнете профила на приятелката му, щото ако бях аз щях веднага да ви видя сметката! Но явно въпросът е, че искате да видите информация за нея и да й навредите по някакъв начин, защото няма логика да не му пишете, а да търсите информация за нея! Това звучи нелепо и просташко, и като една тъпо скалъпена лъжа. Един съвет - не се бъркайте в семействата - намерете си някой, който е свободен, защото този най-вероятно е разбрал що за стока сте и май с право е отишал при другата. Не го дебнете - просто няма смисъл.  ЧОВЕКЪТ СИ ИМА ЖЕНА И ДЕТЕ, ВИЕ НЯМАТЕ РАБОТА ТАМ!

преди 4 часа, Гост написа:

ПЪЛНИ ЛЪЖИ! Уж тъсищ контакт с него, а същото време дебнеш жена му.... Ужас :( Пази Боже от такива нагли бивши!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.