Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор

Featured Replies

Здравейте, искам да upgrade - на телевизора си със 65- ончов. Бюджетът ми е 3000 лв. , като съм се спрял на този модел LG OLED65C51LA 4K Ultra HD OLED evo AI. Ще го ползвам за гледане на 4- к филми с външен хард. Моля за предложения за по- добри модели в този ценови диапазон или за мнения за избрания от мен модел.

Телевизора е супер, аз съм доволен от марката и от OLED - с по-стар модел съм. В технополис е на добра цена, бързай докато има промоция и бройки.

Телевизор LG OLED65C51LA 4K Ultra HD OLED evo AI WEBOS, 65.0 ", SMART TV

Ъпгрейд на телевизора значи че ще му смените някой чарк с по-добър.🙂 

поправям се ся видях че сте дали бюджет 3000 лева, аз при това положение бих се огледал за някое Сони.

Сравни избора си с конкурентната технология с по-добра яркост и картина в светли помещения. На мен лично OLED ми тъмнее .

Телевизор SAMSUNG QE-65LS03F 4K THE FRAME PRO SMART TV, TIZEN, 65.0 ", 163.0 см

преди 2 часа, Bubbles написа:

поправям се ся видях че сте дали бюджет 3000 лева, аз при това положение бих се огледал за някое Сони.

А дали видя, че Сони-то е едни 1000 лв. отгоре?!

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Тези са стари модели, отпреди 2-3 години.

Ся Сони ли е? Сони е. Андроид ли е? Андроид е. 4К ли е? 4К е. 65 инча ли е? 65 инча е.
Автора никъде не е писал че търси последен модел.🙂

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-PANASONIC-TV-65Z80BEZ-4K-Ultra-HD-OLED/p/14585?tab=descriptionTab

Този модел на Panasonic е чисто нов...Ползват същите дисплеи като на LG...Там,където Panasonic превъзхожда ,макар и много леко LG ,е процесорът...Не ангажирам никого с това мнение...Моделът на LG , който авторът на темата е избрал(C5 среден клас на LG OLED 2025 г.) ,е на много високо ниво...Аз лично бих избрал Sony или Panasonic,но и двата са по-скъпи...

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Аз бих изчакал ЧП, но секи сам си преценя...

Това е определено добра идея...Трябва само да се изчака месец и половина...Ако си реши човекът...

Във съвременните сегашни телевизори, най съществената част се явява процесорът. Всичко друго е след него. Правилно е забелязал това, Лудият учен. А дали ще се натовариш финансово малко по вече, това няма много голямо значение. На последно място е, кога си решил да го купиш и дали ще има промоция или не. Иначе, в тези теми - дървени философи колкото щеш. Има даже един, който  настройва картина, яркост контраст и всичко останало - само като го погледне. Станал е ГУРО, само от разкарването на телевизори и друга битова техника от сервиз, на сервиз. Фирмите на сериозна измервателна техника и спектрални анализатори  скоро ще фалират заради неговите "способности"

преди 9 минути, Колев 74 написа:

Във съвременните сегашни телевизори, най съществената част се явява процесорът. Всичко друго е след него.

Напълно съгласен...Ще си позволя да направя едно сравнение...Както за един състезателен болид от Формула 1, шасито и аеродинамиката са много важни,както е и дисплеят за телевизора...Но без един супер качествен,бърз и мощен двигател,автомобилът не може да постигне топ резултати.Точно ,както е и процесорът за телевизора,който да обработи и възпроизведе ясна,детайлна и акуратна картина и да извлече най-доброто от технологията...Това си е мое скромно мнение...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Напълно съгласен...Ще си позволя да направя едно сравнение...Както за един състезателен болид от Формула 1, шасито и аеродинамиката са много важни,както е и дисплеят за телевизора...Но без един супер качествен,бърз и мощен двигател,автомобилът не може да постигне топ резултати.Точно ,както е и процесорът за телевизора,който да обработи и възпроизведе ясна,детайлна и акуратна картина и да извлече най-доброто от технологията...Това си е мое скромно мнение...

Не е само твое мнението, а на всички, които разбират и правят телевизорите. Така е във всяка една сфера в живота.

преди 10 часа, Лудият Учен написа:

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-PANASONIC-TV-65Z80BEZ-4K-Ultra-HD-OLED/p/14585?tab=descriptionTab

Този модел на Panasonic е чисто нов...Ползват същите дисплеи като на LG...Там,където Panasonic превъзхожда ,макар и много леко LG ,е процесорът...Не ангажирам никого с това мнение...Моделът на LG , който авторът на темата е избрал(C5 среден клас на LG OLED 2025 г.) ,е на много високо ниво...Аз лично бих избрал Sony или Panasonic,но и двата са по-скъпи...

Тва е турски вестел. Само Z90B и Z95B стават.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.