Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся читав майстор по изграждане на ВИК инсталации/В Пловдив/

Featured Replies

Дайте ми координати на специалисти по водопроводни услуги за кухня.От Пловдив -град.

в фейсбук си има групи за такива въпроси

https://www.facebook.com/search/top?q=вик майстор пловдив&locale=bg_BG

преди 7 часа, Веси Филипова написа:

Дайте ми координати на специалисти по водопроводни услуги за кухня.От Пловдив -град.

ако е след водомер е лесно иначе трябва да се търси крана за спиране и може да се забатачат нещата 

а доста е гадно като  се забатачат нещата 

• Автор
преди 4 часа, цър-вул написа:

:offtopic_s:

А вълшебната думичка "моля"?
Къф тос императив, га селия форум да ти е длъжен

Извинявай ЦРВУЛКИ, не е имтератив, а е паника. Майсторът който ми беше обещал да извърши ремонтът се разболя и сега ми се поотложиха и провалиха дори плановете .

А защо не изчакате "майсторът" да се излекува и да дойде да си свърши обещаната работа?От паника няма нужда, имате цял живот на разположение за да си оправите куФнята.Влезте във ФБ в някоя група и попитайте, там са само тесни специалисти и разбирачи.Имайте предвид обаче, че добър водопроводчик, който да дойде веднага и да ви вземе евтино - няма.Тези дето са винаги на разположение, обикновено след тях всичко е леш, пък и ако вземат парите предварително - започват да се разболяват и т.н.Е тогава вече ще видите какво е да ви се провалят плановете.

• Автор
преди 15 часа, Pamlea написа:

А защо не изчакате "майсторът" да се излекува и да дойде да си свърши обещаната работа?От паника няма нужда, имате цял живот на разположение за да си оправите куФнята.Влезте във ФБ в някоя група и попитайте, там са само тесни специалисти и разбирачи.Имайте предвид обаче, че добър водопроводчик, който да дойде веднага и да ви вземе евтино - няма.Тези дето са винаги на разположение, обикновено след тях всичко е леш, пък и ако вземат парите предварително - започват да се разболяват и т.н.Е тогава вече ще видите какво е да ви се провалят плановете.

прав си абсолютно. за мен е важно да се оправят нещата, парите вече съм ги приготвила. лошото е, че са мераклии за големи ремонти-за цяла баня или цяла кухня или жилище, а аз нямам нужда от голям ремонт на този етап.обзаведено е като цяло. Повечето майстори според мои познати новодомци все нещо се мотат, разболяват или ги разиграват. Дано се намери читав.

преди 1 час, Веси Филипова написа:

прав си абсолютно. за мен е важно да се оправят нещата, парите вече съм ги приготвила. лошото е, че са мераклии за големи ремонти-за цяла баня или цяла кухня или жилище, а аз нямам нужда от голям ремонт на този етап.обзаведено е като цяло. Повечето майстори според мои познати новодомци все нещо се мотат, разболяват или ги разиграват. Дано се намери читав.

както казах водопровода е лесен ако е след водомер  и  проблема ще е в парите някой искат много други по -малко 

иначе работата е лесна може  да се свърши и от неквалифициран персонал

преди 16 часа, Pamlea написа:

Имайте предвид обаче, че добър водопроводчик, който да дойде веднага и да ви вземе евтино - няма

аз съм добър и взимам малко дори работя понякога безплатно за перник на приятели като хоби за почерпка пари не ми трябват под 100к лв няма какво да си купя

само условието ми е да имам  асистент помагач общ работник 

и съвет от патило винаги слагайте калчищата ако няма гарнитура  има резба  може само това слагайте  без други неща 

преди 8 часа, Веси Филипова написа:

Казах ви, влезте във ФБ и търсете препоръки от там, но не очаквайте че ще стане от днес за утре.Вече всичко живо строи и сектора е препълнен с маймуни, дето вчера са били на клона, днес вече майстори.Отвратително, но с тези темпове е напълно нормално.Всеки иска кокалчето.

преди 7 часа, Banesc написа:

както казах водопровода е лесен ако е след водомер  и  проблема ще е в парите някой искат много други по -малко 

иначе работата е лесна може  да се свърши и от неквалифициран персонал

аз съм добър и взимам малко дори работя понякога безплатно за перник на приятели като хоби за почерпка пари не ми трябват под 100к лв няма какво да си купя

само условието ми е да имам  асистент помагач общ работник 

и съвет от патило винаги слагайте калчищата ако няма гарнитура  има резба  може само това слагайте  без други неща 

Абе да не си ти тоя де е правил ВиК-то на новите блокове по Перник, дето тече вода от осветителните тела?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.