Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон до 300лв

Featured Replies

Здравейте малко мнения да дадете за телефон до 300лв за възрастен човек .Ще се ползва за фейсбук,вайбър и да има 5G.

преди 45 минути, LOSHIAT написа:

да има 5G

Почти всички са 5G, но мрежата е доста зле и освен да яде батерия друго не прави

• Автор

Благодаря за предложенията,всички ли вече са без адаптор както Айфона.

От няколко години са така повечето устройства. Видяха от огризаните ябълки и всички почнаха да го правят. Уж за икономии, уж не знам си какви глупости, но накрая се оказва, че си вземаш ново устройство и старото зарядно, ако имаш такова, не е съвместимо и зарежда ужасно бавно. За да си зареждаш бързо телефона, даваш още едни 50-100 лева отгоре, така печелят допълнително от аксесоари. Едно време имаше в кутиите зарядно, преходници, слушалки и какви ли не глезотии, сега най-много кабел и калъф да ти сложат.

преди 1 час, Raze написа:

От няколко години са така повечето устройства. Видяха от огризаните ябълки и всички почнаха да го правят. Уж за икономии, уж не знам си какви глупости, но накрая се оказва, че си вземаш ново устройство и старото зарядно, ако имаш такова, не е съвместимо и зарежда ужасно бавно. За да си зареждаш бързо телефона, даваш още едни 50-100 лева отгоре, така печелят допълнително от аксесоари. Едно време имаше в кутиите зарядно, преходници, слушалки и какви ли не глезотии, сега най-много кабел и калъф да ти сложат.

Всички зарядни са съвместими (стига да е type c към type c) и си зареждат "достатъчно бързо".

За iPhone си взех dual адаптер който е 35 вата и зареждам два телефона едновременно.

До 300 лева какъвто и да вземеш разлика няма да видиш. 

преди 9 часа, АнонименАлкохолик написа:

Всички зарядни са съвместими (стига да е type c към type c) и си зареждат "достатъчно бързо".

Имам служебен Redmi 13 и личен Motorola G85.Имам и поне 5 зарядни.С едно от зарядните Редмито изписва "зареждането е бавно проверете зарядното и кабела", Моторолата нищо не казва.С друго зарядно Рдмито нищо не изписва, Моторолата изписва "зареждането е бързо".И сега кое зарядно да ползвам?

преди 9 часа, АнонименАлкохолик написа:

За iPhone си взех dual адаптер който е 35 вата и зареждам два телефона едновременно.

Това са глупости. Ако зарядното ти е старо и осигурява 5-10 вата или по-малко, ще зарежда много бавно. От горните предложения много от устройствата поддържат 30 вата и нагоре, погледни им спецификациите! И тук скъпите iphone и apple продукти какво общо имат, че ги даваш за пример?

Xiaomi Redmi Note 13 - Full phone specifications

Цитат
Type Li-Po 5000 mAh
Charging 33W wired

Realme 12 - Full phone specifications

Цитат
Type 5000 mAh
Charging 45W wired, 50% in 30 min

И общо-взето така ги правят, че ако ползваш зарядно от друг производител, който поддържа други стандарти - вярвай, не са еднакви, зареждането е много бавно, може да отиде и 3-4 часа.

преди 1 час, АнонименАлкохолик написа:

Къде съм дал за пример за апъл продуктите?

преди 13 часа, АнонименАлкохолик написа:

Според теб аз ли нещо си измислям или...

преди 1 час, АнонименАлкохолик написа:

Кой ти ползва 10+ годишен адаптер, който осигурява 5W?

Може би доста хора, ако не разбират и не са купували от няколко години нови устройства или адаптери. Още повече, ако беше прочел в темата, че става въпрос за възрастен човек.

Не съм давал примери за апъл устройва, а че съм купил двойно зареждащ адаптер (може и да има такива, които не са на апъл) и мога да зареждам два телефона или лаптоп.

Ако беше прочел бях написал какъвто да вземе до 300 лв разлика няма да усети по принцип.

Сегашните флагмани имат само кабел и е нужно да се закупи адаптера който е с вход Type C.

преди 21 часа, Raze написа:

За да си зареждаш бързо телефона, даваш още едни 50-100 лева отгоре

Намали малко парите- 25 ватов адаптер, оригинален Samsung е 40 лева.

За другото съм съгласен.

преди 19 часа, АнонименАлкохолик написа:

Да, ама не - Galaxy A165 5G си иска 25 W - на 15-ватов адаптер се сърди!

преди 35 минути, jhoro написа:

Намали малко парите- 25 ватов адаптер, оригинален Samsung е 40 лева.

За другото съм съгласен.

Да, ама не - Galaxy A165 5G си иска 25 W - на 15-ватов адаптер се сърди!

Самсунг може

но Апъл си е над 100+ за 35W двойно зареждане.

На Pixel също струваше около +/- 100-тина лева.

Имах на предвид за смартфона. Какъвто и да вземе разлика няма да усети за тея пари.

И аз съм за Самсунг
Относно зарядните преди около година купувах и беше 60лв и даааа има разлика дали е оригинално или не, дори да е оригинално пак няма да зарежда друг телефон толкова бързо

• Автор

Здравейте,в крайна сметка успях да взема днес от Емаг "Motorola Edge 60 Fusion, Dual SIM, 12GB RAM, 256GB, 5G "за 330лв.Какво зарядно трябва да взема до 45вата или до 65 вата.Четох че потдържа да 68 вата мисля че ,ако не се бъркам

преди 13 минути, LOSHIAT написа:

Какво зарядно трябва да взема до 45вата или до 65 вата.Четох че потдържа да 68 вата мисля че ,ако не се бъркам

Каквото вземеш - все ще зарежда, но с различна скорост.

преди 2 минути, Rudy M. написа:

Правилно си чел.

Какво точно каза?

преди 24 минути, LOSHIAT написа:

Здравейте,в крайна сметка успях да взема днес от Емаг "Motorola Edge 60 Fusion, Dual SIM, 12GB RAM, 256GB, 5G "за 330лв.Какво зарядно трябва да взема до 45вата или до 65 вата.Четох че потдържа да 68 вата мисля че ,ако не се бъркам

Оригинално зарядно Motorola TurboPower 68W Power Adapter за Morotola Edge 60 Fusion 5G

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.