Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся прилична конфигурация със монитор до 700к

Featured Replies

Здравейте търся на детето компютър с монитор за леки и средно тежки игри ! Ако някой има за продажба също може да ми предложи нещо ,благодаря.Незнам дъли парите са достатъчни но евентуалноако може нещо да се измисли ще съм ви благодарен 🙃

преди 32 минути, Gaming_Solutions написа:

700к?

Това ми напомня на - преди малко идва един приятел и ми вика дай ми съвет за компютър и монитор за 700 лева. И аз така го питах за какво ще го ползва, оня вика за игри за детето (детето му е на 18) :) 

• Автор
преди 3 минути, Belefor написа:

Това ми напомня на - преди малко идва един приятел и ми вика дай ми съвет за компютър и монитор за 700 лева. И аз така го питах за какво ще го ползва, оня вика за игри за детето (детето му е на 18) :) 

🙂моето е в 5ти клас  ,залисва се най-вече по онлайн игрички и  от време на време  понякоя GTA

преди 13 минути, qqqqqqqqq написа:

🙂моето е в 5ти клас  ,залисва се най-вече по онлайн игрички и  от време на време  понякоя GTA

Може би във вашия случай ще е по-добре да вземете конзола

• Автор
преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Може би във вашия случай ще е по-добре да вземете конзола

Има, но гледа другите деца

И нов лаптоп може да се ползва за ограничен бюджет, стига да не се прекалява с времето за игра. Ако не устиска, поне има 2г гаранция.

Лаптоп ASUS Vivobook 15 X1504VA-BQ2625 15.6 ", INTEL CORE I3-1315U, RAM 16 GB, SSD 512 GB, INTEL GRAPHICS, COOL SILVER

преди 20 минути, qqqqqqqqq написа:

Да, разбирам.

Тогава решение ще е да се увеличи бюджета и да се направи някаква комбинация между части втора употреба и нови. Може би монитор + видео карта втора употреба и останалото ново. За видео картата може да се оглеждате за нещо от сорта на RX 6600 XT / 7600, вървят около 250лв. май и задължително с остатъчна гаранция. Разгледайте и фейсбук групите освен познатите места за продажба на употребявани вещи.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 36 минути, qqqqqqqqq написа:

https://www.facebook.com/share/1FhD1fPCfm/

https://www.facebook.com/share/173JpekTPH

Нещо за тези !https://www.facebook.com/share/1FitXPz6ev/

Първия за тези пари - бива. Само едно наум - монитор и видео карта, не се купуват втора ръка...

Съвет от мен.Предложените са били ''геимърски'' преди 8г. Детето ще расте с това и желанието за нещо ново.За съжаление този месец цените на РАМ паметите ''полудяха''.

И цената на средна конфиг . за игри вече е над 2500лв. Но това не е всичко .След нова година се очаква,да поскъпнат всички компоненти .Затова ,който е решил да купува, сега е момента.Знам,че всеки има бюджет.Изборът е ваш.

За  700 лв. може да направиш конфигурация с RX 6600, Ryzen 5 3600, B450 дъно и 16 ГБ 3200 памет, с поне 1 ТБ ССД. Втора употреба, разбира се, но някои от тези карти все още се намират с гаранция. Монитор отделно, примерно някой 24 инча, 1080p, 120 Хц. Или този.

Ще надскочиш бюджета със 100-200 лв, но поне с това ще може да се играе що-годе нормално, макар и с намалени детайли, иначе само ще си дадеш парите и детето няма да е доволно.   

Ето нещо примерно. Може да му предложиш 700. 

Eто нещо по-евтино, но със по-слаб процесор. 

Eто нещо с подобна производителност, но доста по-стара видеокарта. 

Алтернативни видеокарти - RX 5700 или GTX 1080 (но е вече доста стара), евентуално 2070, 2060. 

Най-добре да потърсиш отделно частите, за да намериш най-добрата цена и да сглобиш точно това, което ти трябва, ако можеш. 

преди 24 минути, ined написа:

https://www.ozone.bg/product/ps5-playstation-5-digital-e-chassis/

699 лева по случай Черния Петък

Малко по-горе съм предложил конзола, но:

Цитат

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.