Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на таблет

Featured Replies

Здравейте, харесала съм си Ipad 11 2025г,но по принцип съм фен на Самсунг. Интересни ще са ми предложения за подобни модели или мнения в подкрепа на избора на Айпад.

Вземай това което на тебе ти харесва. Не питай за това другите, вкусове всякакви, но ти даваш парите, ти ще го ползваш и затова на тебе трябва да ти харесва, а не на някой друг,

Зависи какво смяташ да правиш с таблета, какви приложения ще ползваш и с какви устройства евентуално ще обменяш информация. Провери дали приложенията са налични и са същите, както и как точно се работи с iOS, понеже нещата са много по-различни от андроид, а и имаш много повече ограничения.

Андроидите, с времето, имат навика да забиват. Няма значение от марката. Веднъж свикне ли човек с Apple устройство, ще се чуди как така до сега не го е пробвал. Та дори и миналогодишни iPad-и ще ти вършат перфектна работа.

преди 1 час, *S197* написа:

Андроидите, с времето, имат навика да забиват. Няма значение от марката. Веднъж свикне ли човек с Apple устройство, ще се чуди как така до сега не го е пробвал. Та дори и миналогодишни iPad-и ще ти вършат перфектна работа.

Дай примери за подобни 'андроиди' или спри да пишеш глупости! Аз съм имал 5-6 устройства през годините, работил съм и с други, досега подобни проблеми не съм имал, освен с нисък клас устройства.

преди 15 часа, Raze написа:

Дай примери за подобни 'андроиди' или спри да пишеш глупости! Аз съм имал 5-6 устройства през годините, работил съм и с други, досега подобни проблеми не съм имал, освен с нисък клас устройства.

Пиша от личен опит. ;)  Това е андроид, в крайна сметка. А за китайските андроид да не споменавам. По прочети малко. Фрагментация, ала-бала..

• Автор

В крайна сметка май няма и таблет да е. Току що ми се мярна тази машинка и мисля,че това ще остане

https://ardes.bg/product/acer-aspire-a17-51m-59k6-nx-j0jex-006-504443#users-reviews

преди 1 час, Катерина Атанасова написа:

В крайна сметка май няма и таблет да е. Току що ми се мярна тази машинка и мисля,че това ще остане

https://ardes.bg/product/acer-aspire-a17-51m-59k6-nx-j0jex-006-504443#users-reviews

Викаш от таблет, та на двукилограмов 17-инчов лаптоп... ?!  Такъв каламбур само руса жена може да измисли... :wors:

преди 6 часа, *S197* написа:

Пиша от личен опит. ;)  Това е андроид, в крайна сметка. А за китайските андроид да не споменавам. По прочети малко. Фрагментация, ала-бала..

Не знам какъв ти е личния опит, но ако си ползвал нисък клас устройства за по 200-300 лева, те са си поначало орязани отвсякъде. Вземи си някой висок клас устройство и няма да имаш подобни проблеми. Последно бях със Sony Xperia 5 II, сега съм с Realme GT 7, никое от тях не е забивало или да се е забавяло. Преди това също съм ползвал висок клас устройства.

Няма как да сравняваш apple устройства, където цената почва от 1000+ лева с евтин андроид. Сравнявай един и същ клас.

преди 47 минути, Joss Bomon написа:

Викаш от таблет, та на двукилограмов 17-инчов лаптоп... ?!  Такъв каламбур само руса жена може да измисли... :wors:

Размерът има значение...

• Автор

Хаха, не бях решила. Имам нужда от устройство,което да ползвам за глупави работи вкъщи с по-голям екран от телефона ми и разглеждах таблети,но не си харесвах. Ходих и в 2 магазина и пак не си харесах... В петък ще ми дойде лаптопа, той е 3 кг. За справка съм брюнетка,но много луда...

преди 2 часа, Катерина Атанасова написа:

Имам нужда от устройство,което да ползвам за глупави работи вкъщи с по-голям екран от телефона

За голям екран има варианти - свързваш телефон/таблет с телевизора, или взимаш Mini PC което пак свързваш с телевизора и ползваш с безжична клавиатура с вградена или външна мишка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.