Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за захранване без coil whine

Featured Replies

Здравейте имах проблем със захранване на Seasonic GX 750W V2 издаваше шум (coil whine). Захранването бе заменено гаранционно със същото, но и другото имаше същия проблем и ми възстановиха парите. Може ли да ми препоръчате друго захранване за около 200лв. което няма известен такъв проблем с шума?

Сигурен ли си, че чуваш шума от захранването, а не от видеокартата?

Какво ти отговориха от сервиза втория път? Потвърдиха ли, че има дефект или просто решиха да не се занимават и върнаха парите?

• Автор
преди 52 минути, Joss Bomon написа:

Сигурен ли си, че чуваш шума от захранването, а не от видеокартата?

Какво ти отговориха от сервиза втория път? Потвърдиха ли, че има дефект или просто решиха да не се занимават и върнаха парите?

Видеокартата също има, но съм сигурен, че и от захранването се чува. При изключена видеокарта от захранването шума пак го има, както и при изкарано захранване от компютъра. И двата пъти не са ми връщали становище какъв е проблема.

То си е и малко на късмет. Аз например съм с corsair RM850e и нямам такива проблеми. Освен ако си харесаш някой модел, пусни го в гугъл, добави 'coil wine' и виж дали ще има резултати.

Аз лично препоръчвам на клиентите различните захранвания на SuperFlower и повечето ни конфигурации са с такива захранвания. До момента не съм попадал на тяхно захранва с coil wine, но както каза @Raze, на късмет си е.

преди 2 часа, Casper_ написа:

Видеокартата също има, но съм сигурен, че и от захранването се чува. При изключена видеокарта от захранването шума пак го има, както и при изкарано захранване от компютъра. И двата пъти не са ми връщали становище какъв е проблема.

Чак пък такава каръщина - и захранване и видео с coil wine... Аз съм със същото захранване и съм го монтирал на дузина други машини и никой не се е оплаквал. NZXT C750 използва същата платформа на Seasonic Focus. Corsair също ползват Seasonic като ОЕМ. Остава да пробваш да смениш марката например със Super Flower, на чиятo платформа са и Evga. 

Захранване Super Flower - Leadex III Gold, 750W, ATX 3.1, черно | Ozone.bg

Съвета ми е, първо да си видиш окабеляването и зануляването на мрежата 220V. Окислени или хлабави връзки, повредени удължители и разклонители...

• Автор

На предната конфигурация бях със super flower и то беше с coil whine. Тогава го замених с Asus Tuf и всичко беше наред. Започвам да си мисля, че наистина има нещо по токовете вкъщи. Най-вероятно ще пробвам отново със Super Flower Leadex III Gold 750W.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.