Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да върна фабричните настройки на GALAXY J7

Featured Replies

Моят телефон се повреди  и един приятел ми подари стар САМСУНГ ДЖЕЙ 7. Проблемът е че  е ползван от възрастен човек и настройките му са "ЛЕШ". Опитах да му върна фабричните настройки, но ми иска парола за GMAIL акаунт. Нямам гугал плей, фейсбук, не мога нищо да правя с телефона освен за аларма и ало ало да го ползвам. Паролата е забравена отдавна.

Имали нещо да ннаправя сам с което да го върна на фабрични настройки без да ползвам техник?

Изключваш устройството, задържаш Volume Up + Home + Power и като влезеш в recovery му даваш да изтрие всичко. Това е старо устройство, би трябвало да не ти иска акуант след това. Ако ти иска, вече трябва да пробваш да му флашнеш нов firmware с odin.

Като се поразтърсих, най-вероятно ще ти иска да се логнеш в стария акаунт, дори и след reset през recovery, тогава пробвай това от видеото:

• Автор

не се получава, единият бутон на волумето е рзвален(за намаляне на звука). стартира се и ме извежда на начален екран, копчетата ги задържам постоянно.

Той този телефон е за ремонт в сервиз направо. Друг вариант е да включиш developer опции, usb debuging, намираш в  гугъл и теглиш 'adb tools', след това свързваш телефона с USB кабел и с fastboot инструмента от adb влизаш в recovery. Но не съм сигурен дали пак няма да трябва бутон за намаляване на звука, за да слезеш надолу в recovery менюто, може да пробваш с бутон нагоре да отидеш до опцията за изтриване.

преди 26 минути, zonaxxx1 написа:

не се получава, единият бутон на волумето е рзвален(за намаляне на звука). стартира се и ме извежда на начален екран, копчетата ги задържам постоянно.

Е за какво ти е телефон, на който не можеш да усилваш и намаляваш звука?!

Всъщност малко поправка - това е начина за recovery през adb:

rebooting in into recovery or boot loader directly from ABD For beginners | XDA Forums

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Е за какво ти е телефон, на който не можеш да усилваш и намаляваш звука?!

Звука може и без бутони да се регулира през настройките или като се натисне бутона за увеличаване, след това през екрана с плъзване може да се намали.

преди 21 минути, Raze написа:

Звука може и без бутони да се регулира през настройките или като се натисне бутона за увеличаване, след това през екрана с плъзване може да се намали.

То не се знае още какво му е счупено... Първо беше акаунта, сега бутона... за няма и 50лв. телефон... 

на 27.12.2025 г. в 14:45, Raze написа:

Той този телефон е за ремонт в сервиз направо. Друг вариант е да включиш developer опции, usb debuging, намираш в  гугъл и теглиш 'adb tools', след това свързваш телефона с USB кабел и с fastboot инструмента от adb влизаш в recovery. Но не съм сигурен дали пак няма да трябва бутон за намаляване на звука, за да слезеш надолу в recovery менюто, може да пробваш с бутон нагоре да отидеш до опцията за изтриване.

Разбира се, че ще трябва бутон за регулиране на звука за да влезе в Recovery меню. 

Освен, ако не го направи чрез PC да се reboot-не директно в Recovery.

преди 49 минути, exHUMR написа:

Разбира се, че ще трябва бутон за регулиране на звука за да влезе в Recovery меню. 

Освен, ако не го направи чрез PC да се reboot-не директно в Recovery.

Сериозно? Прочете ли какво съм написал, че го повтаряш?

преди 5 часа, Raze написа:

Сериозно? Прочете ли какво съм написал, че го повтаряш?

О, да, извинявай. Не съм го прочел хубаво :D

Зависи от Recovery режима какъв е. Ако е custom най-вероятно ще е touch-screen, ако е stock трябват си бутони.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.