Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще си загубя Фейсбук

Featured Replies

Здравейте, постоянно Фейсбук ми блокират някакви снимки спомени от години които сам качвал преди години.И получавам предупреждения,че ще ми изтрият или блокират профила. И почти съм с последни предупреждения. Без вина виновен ме направиха. Не желая да си загубя прифила, защото имам доста контакти и групи с които общувам. 

Може на снимките да има нещо свързано с авторски права.

Странни са ботовете по тея социалки. Примерно на мен YouTube точно заради авторски права не ми разреши да кача клипче, на които е сниман асортимента на един бар. Ето го клипа. Според мен няма нарушение, но според бота на Тубата има:

https://www.facebook.com/reel/782383501013969

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Според мен няма нарушение, но според бота на Тубата има:

Спрян е заради авторските права на музиката, която се чува във фона. 

И на мен така от Тубата ми свалиха клип с телефона от концерт на "Хиподил" - заради нарушени авторски права. Интересно, че това се случи повече от година, след като го качих :D . 

Заради авторски права ми се е случвало само да ми заглушат клип във фейсбук, но не и да го свалят, нито съм получавала предупреждение, че ще ми блокират профила.

@Емо Петров да каже какво съобщение му излиза на тези предупреждения и да предприеме съответните мерки. В противен случай, ние тук можем само да правим предположения.

Щом си в жълто и можеш да пускаш постове изчакай края на предупреждението 6 месеца.И аз имах такъв случай изтрити ми бяха 2 снимки и автора на снимките се свърза с мен да уредим лиценза и сега нема ядове 

На доклада трябва да пише кой те е докладвал 

Те вече не казват кой те е докладвал.  Много са им променени политиките, направо на моменти задминават и Афганистан  и фанатичните ислямисти. Забранени са всякакви снимки с деца, с известни продукти като "Кока - Кола" и какви ли още не. Уж защита на децата от педофили, уж защита на авторски права................Педофилията обаче си продължава с пълна сила в тъмния интернет а там никой не смее да влиза, това, което полицията ни прави е много, много малко, залавят се малка част от престъпниците. А педофилите и извратеняците са много повече. Но никой няма желание реално да унищожи педофилията, защото тя носи много пари на мръсни хора като Джефри Епщайн, сегашният президент на САЩ и много други. От педофилия и проституция като щяло се печелят огромни суми пари, милиони, ако не и милиарди. 

А прекалената защита на авторските права не е нищо повече от друг начин за печалба. Тези пари отиват при продуценти и изпълнители, пак нищо не отива при текстописци, музиканти и аранжори. Правата за песните реално ги държат само алчните музикални продуценти, в някои случаи и изпълнители.

Знаете ли, че пак има забрана заради алчни същества, да се пуска "Дунавско хоро" по празниците? Това на какво Ви прилича?

Накрая в тоя фейсбук ще качваме само профилни снимки на едноцветен фон. И собствениците на фейса и ботовете здраво се оливат.

Във фейсбук е забранено и да си казваш мнението за Палестина, да съчувстваш на палестинците, както и да пращаш на майната им фанатиците - ционисти.

Забранено е и да се критикува американския крал- слънце.

Изобщо, за да си запазите профилите, не обсъждайте и критикувайте политиката, ционистите и не съчувствайте на палестинците. Не качвайте абсолютно нищо, защитено с авторски права. Махнете си снимките с деца и внуци, ако наскоро сте качвали такива. Мен ме е яд, че ще трябва ма си махам снимките на племенницата ми, въпреки, че тя вече е пораснала, през май става на 21,  а и аз съм си направила албумите видими само за мен. Яд ме е, че ще трябва сигурно и да махам и снимките, които всяка година правя на децата от фестивала "Лачени обувки". А ги правя, понеже съм запалена по фотографията, хоби ми е, но ми писна да снимам само пейзажи. Харесвам ми да хващам интересни и понякога забавни пози в театъра, а напоследък съм се запалила да правя добри снимки в модерния балет и танците, но там е много трудно, въпрос на страшен късмет е да уцелиш хубави снимки, когато танцьорите танцуват и се движат непрекъснато................ Имам обаче и страхотни попадения, с които се гордея. Иначе при класическия балет и народните танци е лесно, чак скучно, да хванеш добри кадри. А и обичам да запаметявам културната история на града ни. Не само фестивала в разделите "Театър", "Балет" и гала - концерт снимам, но и за 24 май и други празници. Интересно ми е да хващам хората в различни пози. Не мога да рисувам, затова пък съм страхотна фотографка.  Покрай инвалидността обаче, и от дългите депресии, зарязах фотографията.

Депресия като казах пък - ботовете на фейса и това не признават. За да не сте подозрителни и да не си загубите профила, трябва всеки ден да сте активни. Дразня се, че трябва да продължа да се правя на малоумна там и да споделям снимки на котенца и кученца. 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 25.01.2026 г. в 19:57, Triple M написа:

Опитай се да разбереш каква е причината. Възможно е да качваш нещо което според политиката на Facebook не е разрешено.

Предупрежденията са от снимки които съм качвал през 2019 год. 

на 25.01.2026 г. в 14:34, Greta Simmer написа:

Прегледай си снимките и изтрий всичко, на което има голота и/или насилие.

Може ли на една снимка на която имаше няколко кучета с шапки и шалове и да не блокират за три дена.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.