Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да направя поверителни публикациите в групите за приятелите ми

Featured Replies

Здравейте ,как да направя поверителни  публикациите   в фейсбук групите  невидими за приятелите ми .

преди 1 минута, maxx271 написа:

Здравейте ,как да направя поверителни  публикациите   в фейсбук групите  невидими за приятелите ми .

Ако групите са твои, можеш да ги направиш Private и само членовете ще могат да виждат публикациите.

Ако групите са публични, няма как. Не можеш да си скриеш публичните постове от никого, освен от тези, които са ти в списъка с блокирани.

преди 17 минути, maxx271 написа:

Най-сигурният вариант: публикувайте само в частни групи и използвайте анонимни публикации, ако искате приятелите ви да не знаят, че вие сте авторът.Няма директна настройка във Facebook, която да направи публикациите ви в групи напълно невидими за приятелите ви – видимостта зависи от типа група (публична или частна) и от правилата на самата група. Най-сигурният начин е да публикувате в частни групи или да използвате функцията за анонимни публикации, ако администраторите са я активирали.

https://tecnobits.com/bg/как-да-публикувате-анонимно-във-facebook-група/

https://www.bulnews.bg/article/88088

Можеш да направиш така, че само ти да си виждаш публикациите - ама какъв е смисъла?

Можеш също да си направиш допълнителен профил, в който да не добавяш приятели, а да го ползваш само за групите и да публикуваш от него. 

преди 2 часа, jhoro написа:

Можеш да направиш така, че само ти да си виждаш публикациите - ама какъв е смисъла?

Забравил съм картинката

Screenshot_20260202_113926_Facebook3.thumb.jpg.e8edf7480ad96a4bc9b0c832ec9a7b8b.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.