Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случи с OLX?

Featured Replies

Пичове, на мен ли ми се струва или olx умря? Едно време каквото и да сложа се продаваше за 1-2 седмици. Сега буквално не мога да продам НИЩО, а имам 10 обяви. Направих си и втори акаунт да видя нещо случайно да не съм shadowbanned - същата история. В деня на качване на обявата получаваш 2-3 нелепи съобщения от професионални подбивачи, които си пробват късмета и след това - нищо. Обявите ми са все за качествени неща, все пак виждам, че в сайта има и доста обяви за неща като носени цървули, марки с лика на Цола Драгойчева и празни буркани.

Главното ми е да си продам макбука и айфона, защото ги замених с нови и тези не се ползват, а цената само ще им спада. Някой има ли идея къде може да ги пусна или случайно да знае за някой сервиз/магазин, който изкупува на прилични цени? 

Може да е такова времето в момента, където хората да не купуват, много, много !

Във Facbook има групи за продаване на компютри, но там бая спооор става 🙄

преди 51 минути, palmer10 написа:

Пичове, на мен ли ми се струва или olx умря? Едно време каквото и да сложа се продаваше за 1-2 седмици. Сега буквално не мога да продам НИЩО, а имам 10 обяви. Направих си и втори акаунт да видя нещо случайно да не съм shadowbanned - същата история. В деня на качване на обявата получаваш 2-3 нелепи съобщения от професионални подбивачи, които си пробват късмета и след това - нищо. Обявите ми са все за качествени неща, все пак виждам, че в сайта има и доста обяви за неща като носени цървули, марки с лика на Цола Драгойчева и празни буркани.

Главното ми е да си продам макбука и айфона, защото ги замених с нови и тези не се ползват, а цената само ще им спада. Някой има ли идея къде може да ги пусна или случайно да знае за някой сервиз/магазин, който изкупува на прилични цени? 

И където да продавате ,не направите ли приемлива цена трудно ще го продадете.Олх е по вървежен от базара.

То наистина тоя сайт стана баси смотания все ми дава колкото пъти да вляза какво съм гледал последно .За сега Базара бива 

• Автор
преди 6 минути, Rudy M. написа:

Olx-ът си е добре. Щом не успяваш да си продадеш нещата, значи цените ти са високи. Просто е. 

Не са. Буквално свалям всеки месец. Сравнявал съм с другите обяви в същите категории и слагам г/д средна цена.

Щом не се купува цената не е окей.Макар че съм виждал смешници където искат 700 евро,за уредба и тонколони от 1990 година и не се продава като антика.

преди 1 час, palmer10 написа:

Сравнявал съм с другите обяви в същите категории и слагам г/д средна цена.

Те и другите обяви са непродаваеми, щом още стоят :) .

Последно продавах един фотоапарат. Пуснах обявата следобяд, вечерта беше заявен. И то при изричното условие да се вземе от място, без куриери. Естествено, цената беше привлекателна. 

През лятото на 2019 г. исках да си купя фулфрейм. Имаше един Nikon D800E в Ямбол, на цена 2200 лв., при нормална цена за тогава около 1600-1700. Пичът още си го продава :D .

преди 3 часа, palmer10 написа:

Флип.бг  продават и изкупуват айфони и макбуци втора употреба. Пробвай ги каква цена ще ти дадат.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Флип.бг  продават и изкупуват айфони и макбуци втора употреба. Пробвай ги каква цена ще ти дадат.

По-ниска от пазарната. Изпробвано е :)

Дай една обява да видим бре, аз също мисля че проблема е в стока/цена, но пък може и търсенето на конкретните продукти да е ниско.

преди 36 минути, ivottoshev написа:

За някои стоки подобни сайтове нищо не плащат, а реално са си напълно използваеми. Примерно пробвах през този и подобен сайт да ми оценят телефон, който имаше едва забележимо жълто по ръбовете на дисплея, но си работеше перфектно по този начин повече от година. От сайта ми го оцениха за някакви стотинки, а си го продадох в olx без проблеми и на прилична цена, с опция за преглед и тест, клиентите бяха доволни, след това ми благодариха дори.

преди 1 час, Raze написа:

За някои стоки подобни сайтове нищо не плащат, а реално са си напълно използваеми. Примерно пробвах през този и подобен сайт да ми оценят телефон, който имаше едва забележимо жълто по ръбовете на дисплея, но си работеше перфектно по този начин повече от година. От сайта ми го оцениха за някакви стотинки, а си го продадох в olx без проблеми и на прилична цена, с опция за преглед и тест, клиентите бяха доволни, след това ми благодариха дори.

Подобни сайтове са по-зле и от заложна къща.

Подарявай или ги пусни на символична цена. 

Толкова ли си беден, че ти трябват пари???

Навремето си взех през epay нещо за 1.5 Евро, защото ми трябваше. Реално ми излезе около 20, т.е. повече платих за пощенски услуги. 

В България не е развит пазара на антични и колекционерски стоки. 

Успех! 

преди 11 часа, Veni77 написа:

Мак и айфон са нишови продукти  за БГ .Скъпи и само за работа ,докато ''Уина'' и андроида са 90 %.Затова е ниско търсенето

Не е до нишата! Реално да ползва международна платформа, ако стоката му е в перфектно състояние, но българите сме мърливи. ;) 

преди 3 часа, (:IдioiдI:) написа:

Подарявай или ги пусни на символична цена. 

Толкова ли си беден, че ти трябват пари???

Навремето си взех през epay нещо за 1.5 Евро, защото ми трябваше. Реално ми излезе около 20, т.е. повече платих за пощенски услуги. 

В България не е развит пазара на антични и колекционерски стоки. 

Успех! 

Не е до нишата! Реално да ползва международна платформа, ако стоката му е в перфектно състояние, но българите сме мърливи. ;) 

.....и пълни мизерници!

преди 12 часа, Rudy M. написа:

По-ниска от пазарната. Изпробвано е :)

Ако купуваш за препродаване няма как да е на пазарна цена, винаги ще е под нея за да формираш някаква печалба и да можеш после да го продадеш на пазарни цени.

Винаги ще вземете по-високи цени ако сами си го продавате на крайния купувач вместо да търсите фирми посредници.

преди 1 час, nickolaycho написа:

.....и пълни мизерници!

За кои българи говориш?! За тези които могат да си позволят айфон и/или мак ли?! 

От край време нас ни ползват до колко дадено изделие е качествоно, т.е. ние сме ОТК-то на Европа! ;) 

Значи, аз лично не съм богат, за да купувам евтино. Реално ползувам компютър "втора ръка", но не е от България! Това правели ме мизерник?! 

image.png.1c15cb1ac863d0e9b35f0399edf79315.png- Да, мърляч съм, но не и мизерник! ;) 

преди 6 часа, (:IдioiдI:) написа:

За кои българи говориш?! За тези които могат да си позволят айфон и/или мак ли?! 

Те точно тия немат пари за хлеб.

• 5 месеца по-късно...
на 25.02.2026 г. в 16:04, palmer10 написа:

ето ти отговора,емаг купи тайно правата на олх за бг,и умишлено фалира всички раздели свързани с електроника и техника,търговци като мен бяха изритани по различни гадни начини,и поставиха непосилни парични бариери,платформата не се индексира никъде вече,и не се подържа,затова не си давай парите излишно,продавай в групите на фейсбук!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.