Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За фалшивите предавания

Featured Replies

Цитат

Сега изгледах епизодът и ми хареса от емоционална гледна точка като радост за младежите. Оттам насетне обаче така и не разбрах каква е цялостната идея с тази градина, парници, защо пък сграда се оборудва, за какво е предоставена от общината и каква е целта на всичко. Ясно е, че градината е финансирана по проект за осигуряване на временна заетост на младежи с увреждания, който е приключил и сега всъщност како точно искат да правят тези майки с тези младежи? Там ли ще живеят тези две или три майки с децата си, само през деня ли ще са там? Някак си взе да става навик на предаването да не обясняват съвсем точно и коректно отделните казуси на семействата, на които помагат, да се впускат в доста недомислени каузи. По този начин няма как и да привлекат нови спонсори. Някаква избушена сграда, едва намериха ток и вода. Кой ще плаща тези сметки, на кой се води тази сграда? Ако е за училище, като как ще се достроят останалите помещения, а в този период тези деца там ли ще живеят и по-важното е, как след това тези младежи ще съжителстват с безброй ученици. Май само до помпозност се докарват нещата, виж БТВ как подкрепя каузи за деца с увреждания.
Същата безмислена помощ беше и за момичето от Кнежа във втория епизод, след който се оказа, че всичко е било напразно и че дори още бригадата когато е отишла там са били наясно, че има сериозен проблем и че няма никакъв смисъл там да се хвърлят сили и средства.

Абсолютно съм съгласна,  особено с подчертаното. Това предаване започва лично на мен да ми става доста съмнително. Тази Мария с фамилия, която не е българска, а явно е еврейска и вероятно самата тя е еврейка, явно си е повярвала страшно много ги и е харесало величаенето и образа и на Дева Мария едва ли не, който хората и изграждат. Да не говорим, че се държи доста несериозно за годините си, не се държи зряло, а несериозно, а сега разбирам, че и доста неща премълчава и не казва в ефир за каузите, което ме навежда на мисълта, че има нещо съмнително в целта на това предаване. Да не говорим, че напоследък много я тегли нещо към медийно известни социални случаи, явно уж с идеята да ги "поправи". Видяхме колко поправи случая с Малина. Все по - антипатична ми става и все повече си мисля, че тази превзета софиянка нищо, ама абсолютно нищо не разбира от истинския живот и от истинските социални трудности. За махане е, лично аз бих я уволнила още след случая с Малина. Още повече, че ползва много странни психологически практики върху децата. За миналия епизод пък се зажалила за селското куче, вързано на верига.

Тази, като не е живяла на село и не познава селските порядки, да не се обажда. Тая е от тия сбъркани, които очовечават животните и едва ли не би гласувала животните да могат да гласуват. Тази съвсем сериозно е за психиатър. Вързаното куче, та вързаното куче.................

Със социални теми не трябва да се захващат светски тъпи журналистки, каквато е тя поначало. Тя нито знае какво е наистина бедност, нито знае какъв е селският живот. Да си замълчи там!!!!

• Автор
Цитат

Аз не се чудя за какво е направена тази градина и изпълнен проекта. Не стана ясно защо сега след неговото приключване се ремонтира тази част от огромната изкурубена сграда и за какво се правят спални и кухня. Колко време тези младежи ще може да се възползват от този ремонт и колко от тях, при положение, че сградата е собственост на общината?  Информацията не беше добре поднесена.

Защото вероятно нещо не е точно както трябва.:angry: Нещо пак светицата се е набъркала там, където не трябва!!!

преди 52 минути, The Lone Star написа:

Никой с акъла си не гледа такива предавания. 

То по принцип никой с акъла си не гледа телевизия, ама това е друга тема. 

преди 3 часа, ostavime написа:

абе гледам ...

чат пат сутрешните блокове ,докато се оправям за работа ...

иначе повечето следя крими сериалчетата които са ме грабнали 

hdtv заради ремонтите ... дискавари  нищо за историята ...

иначе и аз не  не гледам такива предавания ...

дори и капките - рачков много го опростачва на моменти ...

спорта е на 1 място ...

преди 8 часа, ostavime написа:

Само спорт, музика и анимация, останалото е тотал чета, дори документалните канали вече са пропагандни...

...ама иначе запада не бълва пропаганда и дезинформация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.