Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли някой да ми даде покана за p2p

Featured Replies

някой, може ли?

Разрешен от Bubbles

• Отговори 84
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Адаш, трябва да си получил. Промениха сайта, вече е с покани. Всеки регистриран има право да покани трима души.

• Отписвайте се бре.

• The Lone Star
    The Lone Star

Не може ли човек да си направи регистрация, а трябва покана?

преди 8 часа, ivo464 написа:

Може ли и за мен една: [email protected]
Благодаря!

Адаш, трябва да си получил.

преди 7 часа, Joss Bomon написа:

Регистрацията ми там е много стара, но нямам спомен някой да ми е давал покана.

Промениха сайта, вече е с покани. Всеки регистриран има право да покани трима души.

Този сайт преди да направят новите промени, можеше да се тегли свободно, а сега трябва да използваш някакъв магазин и така да сваляш.

Аз, си похабих "Сийдбонус" от 6000 и сега имам 2300 и не можах да смъкна филма които исках.

преди 5 часа, Cekataa написа:

Може да се регистрираш, но ти трябва покана, ще съм благодарен ако ме поканите

[email protected]

That email already has an active account.

Отписвайте се бре.

Правила от 2007 година - едва сега забелязах този уникален регламент. Иначе харесвам всички торентракери, този също.

Чл. 1.0 Не спорете с Екипа ! Това включва, Младши Модератори, Модератори, Супер Модератори и Администратори.При подобно действие получавате предупреждение ! При три такива, губите акаунта си, при още три получавате Бан на IP адреса си. За спорове с Администратор, директен Бан без предупреждение и право на обжалване !

преди 52 минути, attj написа:

Правила от 2007 година - едва сега забелязах този уникален регламент. Иначе харесвам всички торентракери, този също.

Чл. 1.0 Не спорете с Екипа ! Това включва, Младши Модератори, Модератори, Супер Модератори и Администратори.При подобно действие получавате предупреждение ! При три такива, губите акаунта си, при още три получавате Бан на IP адреса си. За спорове с Администратор, директен Бан без предупреждение и право на обжалване !

Интересен член...то и без това не останаха бг тракери, ама па и нагли...Чудно що не са го смъкнали още.

Поканата е опция и не е задължителна, ама трябва да се знае английски.

преди 13 часа, *S197* написа:

Интересен член...то и без това не останаха бг тракери, ама па и нагли...Чудно що не са го смъкнали още.

Не могат да ги смъкнат. Приспособяват се и си работят.

• Автор
преди 32 минути, LOSHIAT написа:

А какво стана със замундите и арена.Окончателно ли привършиха.Нещо чували се.

имат архив ама самия факт че го имат ми се струва лоша новина, това значи че едва ли ще възстановят тракерите както си бяха

ако не са им зели сървърите доколкото знам на всеки месец се прави бакъп, само трябва нов домейн или поне на това се надявам

яд ме е най-вече за торентите ми в Любими, имах над 300, не могат вече да се върнат

Могат да се върнат https://zamunda.rip/ https://zamunda.do.am/ https://bultor.net/ Има и други. Работят по различен начин. Чуждестранните торентсайтове си стоят. Нека не им правя реклами. Търсачките ги намират.

преди 2 часа, dzhiny написа:

може ли и за мен една покана, моля: [email protected]

Пратих. Трябва да е пристигнала.

на 14.04.2026 г. в 22:04, Kenobybg написа:

Може ли и за мен?

Трябва да дадеш мейл (може и на ЛС) на който да се прати поканата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.