преди 6 часа, AAUUXX написа: Е добре де кажете кой би могъл да ни оправи по добре тогава?
Вероятно на някой няма да му понесе, но българинът върви когато има политика на моркова и тоягата. Доказано! 45 години строи ли се? Строй се. Създадоха ли се много работи? Създадоха се. Някой остана ли гладан, на улицата, без работа, жените пенсионираха ли се на 55 а мъжете на 60? Да. Безплатно ли беше образование, здравеопазване. Имаше ли всичко в магазините? Да. Само банани на нова година. Всяко семейство имаше ли къща, кола и вила? Имаше. Е може да не е било мерцедес, ама пеша не ходеха а пълнеха багажниците с какво ли не особено като ходеха на село! Сега има ли села и колко са? Колко могат да си позволят да пълнат багажника с нешо, да имат собствено жилище сега? Колко? Айде да не е всяко но 90%. Имахме ли индустрия, икономика, машиностроене., лека и тежка промишленост. Големи артисти, хубави филми, земеделие и още колко работи. Не говоря за строя че е бил социалистически, и от къде са взимали пари. А говоря за политиката на Моркова и Тоягата. Имаш всичко да живееш нормално. Имаш работа, пари също. Живей както искаш но по моите правила. А когато трябва ще правиш това което АЗ искам а не ти? И нещата вървяха. Ти си от старата генерация и знаеш. Може да нее било рая, ама не беше и ада...сегашния. Не дай боже да трябва да се лекуваш от нещо. Може,но...в чужбина! Ама там искат хиляди и то в евро или долари. Е, какво правиме. ...Ами....приготви си ковчега, както и да звучи за някой! Хората алчни, злобни, и т.н. И не ми разправяите че били по причина на цени живот и т.н. Да не говорим за морал възпитание и т.н. Няма смисъл. Тоягата и моркова. Първо е тоягата по главата и като свършиш каквото трябва, ето ти едно морковче. Както и да ви звучи и каквото и да казвате, знаете през къде ми е. Към никой нищо персонално. Толкова. Българинът така работи и създава блага. Факт. Сега крадът всичко онова които ония а и нашето поколение създадоха! И се правят на велики. И плюват по всичко което не им понася. И плюват по всичко и всеки.
п.п Всички в Народното събрание са буклук и сега и преди, но някой успяха все пак да балансират везната до сега, Сега да видим!