Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с трафика :(

Featured Replies

Здравейте! ;)

Имам проблем който много ме изнервя.Връзката ми с интернет е слаба -16к ,но от сервера трябва да дърпам с 500-700кб/сек,хххх но не е така sad.gif .Като реша да си дръпна нещо от сервера свалям с 16к (все едно че е от интернет а не от техния сервер) ,но преди време открих решение :) -прекъсвам връзката и отново свързвам нета и дърпам с нормалната скорост за сервера,но това е само за секунди и връзката отново пада на 16к.Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен! cool.gif

Оточнение дърпам с FlashGet,GetRight Pro.Връзката е VPN.

A обърна ли се към интернет доставчика ти?

Разпита ли приятели, които живеят близо до теб и са на същия интернет доставчик, дали имат някакви проблеми и др.

• Автор
A обърна ли се към интернет доставчика ти?

Разпита ли приятели, които живеят близо до теб и са на същия интернет доставчик, дали имат някакви проблеми и др.

Да обърнах се към доставчикът ми,но направо ми умръзна да ходя до офиса защото имаше много проблеми.Ами мисля че това не е нормално като прекъснеш да се покачва и после пак да спада.Преди време имах друг проблем нета ми прекъсваше от време на време на 1-2-3 мин ,а на другите ми приятели от блока не.Товази проблем с скороста да не е някъде в мен според вас?

Aми щом доставчика ти отрича, че проблема е в рях, а приятелите ти, които са на същия доставчик нямат проблема наистина трябва да се замислиш дали проблема не е в теб.

Сканирай компютъра с някоя антивирусна, антиспай програма да не бида си лепнал някаква гадинка.

Кажи има ли друго странно нещо, което срещаш докато работиш с компютъра освен забавянето на интернет връзката? :speak:

С какво IP си? Да не би някой да дърпа от твоя трафик и оттам да ти пада скоростта, такава практика имат " Гигабит "! С какъв анти-вирус си, и каква ти е защитната стена, да видим как ти са настройките.

Аз съм с КИС и съм я настроила въобще да не ми "закача" даунлоуд мениджъра и торент клиента, с които свалям, иначе КИС ми убива страшно много скоростта на даунлоуда! :wors:

Редактирано от MELL (преглед на промените)

• Автор
Спри впн-а когато дърпаш от сървъра и ще сваляш бързо.

Как така да го спра?

Нали ако го спра няма да мога да вляза в сървара тои е http, а не ftp ,което според мен е странно.

С Avast 4.7 Professional съм.От време на време компютърът ми дава някаква грешка в системата (маи беше в system.exe,или нещо такова не помня точно) и се изключва след 60 сек.Защитната ми стена нещо й стана ,един ден като отидох до офиса на достафчика ми Escom- http://escom.bg ми казаха да си изключа защитната стена ,за да можели да ме следят дали ми прекъсва връзката и някви такива подобни-това хич не ми харесва ,но сега пък имам проблем с стената.Когато искам да Windows Firewall ми изписва следното : "Due to an unidenfied problem,Windows cannot display Windows Firewal settings".

Вируси мисля,че нямам защото Аваст-а м ги лови всички(или поне така си мисля ;) )

Редактирано от crazy-master (преглед на промените)

А преди да създадеш ВПН връзката, създавал ли си ЛАН връзка?

Ако да, значи не е нужно да влизаш чрез ВПН в локалния ти сървър.

Kaкто каза peacecrusher, излез от ВПН и тогава пробвай да влезеш в сървъра (няма значение дали е http или ftp).

• Автор
' date='21.10.2006г. в 00:12' post='339729']А преди да създадеш ВПН връзката, създавал ли си ЛАН връзка?

Ако да, значи не е нужно да влизаш чрез ВПН в локалния ти сървър.

Kaкто каза peacecrusher, излез от ВПН и тогава пробвай да влезеш в сървъра (няма значение дали е http или ftp).

Добре де,ако ме светнете малко ще е добре.

Как да изляза от VPN(Virtual Private Network),ако това означава да дам "Disconect" като го направя немога да вляза в сервера ,за да вляза в него трябва да вляза в Интернет Експлозер(или там някои браузер).И как да създам тази Лан връзка??????

Просто цъкни дисконект, пусни си браузъра и напиши адреса на сървъра.

• Автор
Просто цъкни дисконект, пусни си браузъра и напиши адреса на сървъра.

Дa ама нестава пробвах

След като не ти работи защитната стена и имаш проблеми със системните файлове, проблемът най-вероятно е при теб. Опитай да сканираш за вируси с Panda Activescan и виж какво ще излезе.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.