Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3G телефони

Featured Replies

интересува ме препоръки за марка и модел

интересува ме препоръки за марка и модел

А аз първо се интересувам до колко пари ? Също така смартфон, pda или нормален не смарт телефон ?

И за какво по-точно ти е нужен, и това е важно за да ти предложим нещо по-конкретно. Иначе са много модели.

Ами аз имам 3-G , но дати кажали няма голяма полза от тях.3-G мрежа има само в София, Варна и Бургас (не съм сигорен за Пловдив). Препоръчвам ти тези I-mode те варшат почти същата работа и са доста по-евтини.Иначе иама разни и разнообразни.Аз съм с един от най-евтините motorola c975.Хич не е лооша.

Без значение дали използваш 3G или I-mode, и двете услуги в България са прекалено скъпи и трябва да си достатъчно богат, че да не ти пречи 4.80лв/мб което абсурдно висока цена. При I-mode е 2.40лв/мб, но за да влизаш в сайтовете ти трябва абонамент, почващ от 2-3лв на сайт.. А безплатните сайтове за I-mode са малко, поради не голямото разпространение на услугата по Света.

За мен най-добрия вариант за използване на високоскоростен интернет през телефона са пакетите за мобилен интернет на Вивател, при които за 9лв на месец получаваш 30мб (равностойно на 30ст/мб), и 18лв такса за 100мб(равностойно на 18ст/мб). Цената след изчерпване на пакета е 1.20лв/мб.

Също така и Вивател трафик, при който получаваш за 36лв 1024мб трафик(30ст/мб след изчерпването им), като в същото време имаш 80 безплатни минути на месец към всички оператори, 6ст/смс към Вивател и 12ст/смс към остналите мрежи. ММС в мрежата на Вивател е 30ст, а към други мрежи 48ст.

Накратко за 36лв на месец получаваш:

1024мб трафик(30ст/мб след изчерпването им)

80 безплатни минути към всички оператори(след изчерпването - 18ст/мин към фиксирани мрежи и Вивател, 35ст/мин към останлите мрежи)

6ст/смс към Вивател

12ст/смс към останлите мрежи

30ст/ммс към Вивател

48ст/ммс към останалите мрежи

*Всички цени са с ддс.

Да, Вивател нямат 3G, но до няколко месеца ще пуснат и своята 3G мрежа, която от около половин година се изгражда от Nokia. Да припомним, че само за 1год. Вивател изгради мрежа в/у 95% от населението на България, като основна заслуга за това има Nokia, на които е оборудването, сървърите и 3G мрежата, която ще бъде пусната с пълна мощ и възможности.

Edit: Официална информация за:

абонаментен план Вивател трафик

пакети мобилен интернет(за абонаментните програми)

:)

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

PcMan-скъпо е,аз ако взема да плащам 36 лева за такса angry.gif

• Автор

a предлаганото от м тел и водафон не е ли наи доброто

@bo6ko

1во - Не те карам да минаваш на този абонамент, просто показвам факти, с които се вижда, че при сравнение на цените м/у отделните оператори на еднакви услуги разлиакта е голяма..

2ро - Споменах и пакетите замобилен интернет, при които ти излиза 0.30лв/мб, което е доста пъти по-малко от предлаганото от другте оператори.

Като цяло излагам факти, показващи варианти за мобилен интернет, който в случая излиза най-евтино. Да, пак е скъпо, но ако това е скъпо, то какво е 2х, 3х и нагоре високи цени на други места..

@moonrise

Ако това търсиш, е най-доброто, защото няма конкурент с подобна услуга.

Ако търсиш високоскоростен интернет през телефона ти вече става различна ситуацията :wors:

:wors:

PcMan благодаря за сравненията между отделните оператори biggrin.gif

Просто споделям че ми се вижда доста скъпо и предпочитам да не ползвам интернет от телефона си.

Някой ползвал ли е Водафон live струва ми се че безплатните работи са много малко.Да си го активирам ли?

moonrise-на мен ми харесва Sony Ericsson v630

а водафон live в цяла българия ли е или само в софия-като видео връзката :eek: , а наи добър 3g телефон като цена екстри и дезаин предлаган на българският пазар е моторола V3X cool.gif ,ako иска някои можем да поспорим

http://direct.motorola.com/BUN/web_product...productid=30341

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.