Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link:Български превод на Pinnacle Studio 10 Plus

Featured Replies

Вече завърших превода. Все още има някои непреведени неща, но ако забележете някое ме информирайте със ЛС. Изтеглете го от същите линкове и приятна работа.Превода е правен на версия 10.6. Това за сега е най-новият пач от Pinnacle.

Производител: Pinnacle Systems - Pinnacle Systems

3D-Studio_10_5_LG_20April06.jpg

Инфо за програмата: Представяме ви Studio 10, най-зъвършения, мощен и лесен за използване софтуер за редактиране в домшни условия. Бързо събиране и подобряване на вишите видео и фотографии. Лесно добавяне на заглавия, транзиции, музика и специални ефекти като пан-и-приближаване. И после споделяне на вашите спомени на DVD и интернет.

Сваляне от www.hit.bg:

Studio 10 Plus на български език

Сваляне от www.data.bg:

Studio 10 Plus на български език

Начин на инсталиране:

Важно е да си направите резервни копия на файловете от архива. Тези файлове се намират в папките показани в архиви заедно с техните имена. Програмата трябва да е затворена преди да правите каквото и да е.

Просто разархивирайте в папката която е инсталиран Pinnacle Studio 10 и заменете файловете. После пуснете праграмата и готово вече сте на български.

Приятно използване. :whist:

• Автор

След като завърша Pinnacle Studio 10 смятам да направя и следните програми:

Adobe Photoshop CS2

Sony SpoundForge 7

VMWare 5

Maya Unlimited 7

Ако някой иска да помогне, няма да откажа.

След като завърша Pinnacle Studio 10 смятам да направя и следните програми:

Adobe Photoshop CS2

Sony SpoundForge 7

VMWare 5

Maya Unlimited 7

Ако някой иска да помогне, няма да откажа.

Браво моито момче! :eek::offtopic_s:

Bfaf не ти ли се занимава и с DVD-Lab Pro 2 ? Че това е една доста използвана програма и с такива големи възможности а я няма на BG

Нз как да ти се отблагодаря :hush: Вече година се занимавам с PInacle и да ви кажа много съм доволен от нея. Мерси много за превода. Все още не съм инсталирал пача но при първа възможност ще ти кажа как е. И ако може като я преведеш цялата да дадеш знак да я изтегля.ПОСЛЕ ЩЕ ТРЯБВЯ ДА ЧЕРПЯ! cool.gif Мерси пак за БГпача

• Автор

Като гледам размера на DVD-Lab Pro 2 смятам да я направя веднага след Photoshop. Ако може дайте някаква оценка з качеството на превода. Мерси предварително. И след DVD-Lab Pro 2 ще направя VMware и за по нататък още няма да мисля.

Браво! Веднага ще го пробвам. Pinnacle e страхотна програма и се радвам, че се намери някой да я преведе.

П.П. Желая ти нови успехи.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Пробвах го на последна версия 10.7.За сега е екстра,само една правописна грешка .Pinnacle e страхотна програма,от всички,които съм пробвал тя е най добра.Много благодаря за превода.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Готов е. Радвайте му се. Изтеглете си го от същите линкове. Обновени са. Приятна работа и използване. Надявам се, че ще ви хареса работата ми и този път.

• 2 седмици по-късно...

Някои може ли да обесни как са слагат тези чертички така наречениа превод.Да копирам всичко и да го постава във какво и каде.Че бфаф има много работа явно и не отговаря.Мерси предварително

PP На мен ми излиза по следни начин а би трябвало да е във РаР.Дата не ми отваря от тук

http://www.picsbg.com/uploads/c053cee078.jpg

Редактирано от Miro-Ispania (преглед на промените)

Някои може ли да обесни как са слагат тези чертички така наречениа превод.Да копирам всичко и да го постава във какво и каде.Че бфаф има много работа явно и не отговаря.Мерси предварително

PP На мен ми излиза по следни начин а би трябвало да е във РаР.Дата не ми отваря от тук

http://www.picsbg.com/uploads/c053cee078.jpg

Пробвай да изтеглиш файла с IE или ако ползваш Мозилката натисни и задръж Alt и Shift и кликваш върху линка на файла за да го изтеглиш с вградения в Мозилата менаджър :angry:

• Автор

За да го свалиш с Firefox направи следното:

Задръж Alt и щракни с ляв бутон на мишката върху файла и той ще започне да се сваля. Ако файла не е с разширение .rar го преименувай.

И всеки път забравям да ви кажа. Лсожете си програмата cyra за да нямате проблеми с някои преведени части на програмата.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Свалих го но пак незнам каде да го поставя и как.Разхварлих фаила вав езици и каде ли още не и не стана нищо.Седи си ми на испански

Свалих го но пак незнам каде да го поставя и как.Разхварлих фаила вав езици и каде ли още не и не стана нищо.Седи си ми на испански

като разархивираш получаваш 2 папки - plugins i programs, същите папки имаш и в инсталационната папка на студио10 правиш замянка и всичко е ок.

• Автор

Накратко: поставяш файловете в папката на която пише Stidio 10 и никъде дтругаде. Тази папка се намира там където си инсталирал програмата.

Като гледам размера на DVD-Lab Pro 2 смятам да я направя веднага след Photoshop. Ако може дайте някаква оценка з качеството на превода. Мерси предварително.

Давай Bfaf супер си,ще чакам с нетърпение за DVD-Lab Pro 2 това е една от любимите ми програми!!!

Накратко: поставяш файловете в папката на която пише Stidio 10 и никъде дтругаде. Тази папка се намира там където си инсталирал програмата.

Oщте вчера бах направил и двата начина които са написали но няма промяна.И във папка 10 сам сложил и положението е сащото аз сам свалил версиа Pinnacle Studio Plus Titanium Edition v10 6 и явно за нея не става.

Мерси все пак

• Автор

Не знам дали става, не съм пробвал. Ако искаш си сложи просто Studio 10 Plus и после си сложи пач 10.6. И тогава пробвай да направиш описаните действия. Не вярвам да има голяма разлика между двете версии.

• 4 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • Автор

Не се надявай. Тази версия, която аз имам не поддържа PAL. За това не виждам смисъл да правя превод.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.