Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с формат за ДВД

Featured Replies

Ще бъда много благодарен на някой с по добри познания, ако ме упъти в моя проблем-Не мога да стартирам филм в тоя формат /The.Lake.House.2006.XviD.AC3.CD1-WAF.avi/ на ДВД то си,а незнам как да го ковертирам.На ДВД ми пише че би трябвало да мога да го стартирам-НО уви..къде греша

Ще съм много задължен на този който ми обясни как да постъпя.

Ще бъда много благодарен на някой с по добри познания, ако ме упъти в моя проблем-Не мога да стартирам филм в тоя формат /The.Lake.House.2006.XviD.AC3.CD1-WAF.avi/ на ДВД то си,а незнам как да го ковертирам.На ДВД ми пише че би трябвало да мога да го стартирам-НО уви..къде греша

Зад разширение *****.avi стоят доста кодеци за компресия.При тебе липсва такъв и затова не се възпроизвежда филма.Има редица програмки показващи инсталираните кодеци на машината.Примерно AVI file analizator.Следва да инсталираш подобна.То даже се вижда в името XviD, което предполага липсата му.Деинсталирай предишни кодеци..Изтегли k-lite codec pack standart и next, next, докато филмът изгрее.

Как да разбирам "На ДВД ми пише "? Що за чудо е това понятие?

За DVD плеър ли става въпрос? При компресиране на филма може да е използуван кодек, който не се поддържа от устройството. Ако .avi файлът е повреден, можеш да опиташ да го поправиш с Video Repairer (1,08MB; Freeware). Можеш да го конвертираш в DVD формат, който се чете от всички плеъри, ръководейки се от статията на @dragozow "Как се прави DVD от AVI".

• Автор
За DVD плеър ли става въпрос? При компресиране на филма може да е използуван кодек, който не се поддържа от устройството. Ако .avi файлът е повреден, можеш да опиташ да го поправиш с Video Repairer (1,08MB; Freeware). Можеш да го конвертираш в DVD формат, който се чете от всички плеъри, ръководейки се от статията на @dragozow "Как се прави DVD от AVI".

Инсталирах програмата,конвертирах филма,стана но с много лошо качество и с логото на програмата през целия филм..нещо бъркам ама нали съм си задръстен..все пак ви благодаря :clap:

Eто ти още 2 начина за това:

1.

2.

Макар че аз лично предпочитам с CovertXtoDVD както е в статията на dragozow

• 2 седмици по-късно...

Не знам дали тук е мястото но все пак реших да питам.

Преди млко си монтирах DVD записвачка обаче никъкъв DVD филм не тръгва

Изписва ми нещо от рода да настроя разделителната способност и херците на монитора а тои работи на 1024/768 85 хертца

някои ималлие подобен проблем

Редактирано от iataka (преглед на промените)

За какво DVD говорите? Четете добре заглавието на филма. Там ясно пише, че става въпрос за първи диск на филм във формат .avi, компресиран в Xvid - видео и AC3- аудио. Следователно DVD-to е рипнато вече с компресия Xvid на два диска. Предполагам с размер на всеки около 700Мб. Понеже е запазен DVD стандарта на кадрите px/px а не е преформатиран на по-ниска рeзолюция, са се получили 2 диска. За да отворите този филм ви е необходим обкновен видео плейър и стандартен кодекпак. Естествено е, че няма да гледате филма на домашно DVD, oсвен ако не поддържа Xvid, нито на комп с DVD player angry.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.