Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се исталира phpbb на WAMP

Featured Replies

Кажетеми как се исталира phpbb на WAMP5 1.4.5 и ако трябва да се направи базаданни ако може да ми кажете как се прави база данни

http://localhost/phpmyadmin/ за създаване на базата данни (Като се отвори страницата напиши името на бд и натисни създаване)

След това си теглиш форума от http://phpbb.com/ и разархивираш файловете му в htdocs/phpbb в папката на wamp. После пишеш http://localhost/phpbb/ и инсталираш.

• Автор

Да ама такава папка не съществува в папката на wamp ако може някой да ми каже къде се намира ?

Да ама такава папка не съществува в папката на wamp ако може някой да ми каже къде се намира ?

Тогава трябва да има WWW озаглавена папка :)

Кажетеми как се исталира phpbb на WAMP5 1.4.5 и ако трябва да се направи базаданни ако може да ми кажете как се прави база данни

Положението е следното :

1. Намираш си папката WWW която се намира в папката на WAMP. Ако желаеш форума да се отваря направо чрез адреса (Ip-то ти) постявяш всички файлове във въпросната папка.

2. Стартираш си WAMP и отваряш през интернет експлорер инсталацията на форума. WAMP има 1 база данни която се казва Test и която ще ти свърши работа. Единственото което може да направиш ако смяташ сериозно да го ползваш като форум е да си смениш потребителя и паролата в базата данни (което става през phpmyadmin). Ако не, при инсталацията на Database пишеш test, на database user пишеш root и парола не посочваш, след което те пита за администраторско име и да посочиш паролата си...

От тук насетне смятам че трябва да се оправиш (след обяснението ми като за бавно развиващи). laugh.gif

Моля за извинение ако някои неща не са точно така както съм ги написал ама карам по спомени :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.