Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC-то пищи при стартиране

Featured Replies

Дъщерята изключила компютъра от контакта ,защото не искало по друг начин ( ?????) и сега пищяло при рестартиране . Моля помогнете със съвет как да се реши този проблем !!!

PS. Не ме питайте как пищи защото не знам !! Това ми казаха по телефона и когато се прибера трябва да го оправя

Ами то общо взето единствения начин за да може да разбереш какво му има е да знаеш как точно пищи... може да е видеокарта, рам памет,...

Редактирано от mechtateliat (преглед на промените)

• Автор
Ами то общо взето единствения начин за да може да разбереш какво му има е да знаеш как точно пищи... може да е видеокарта, рам памет,...

Мерси за бързата реакция ,но това знам. Черен екран и ..........пищи. До сега не съм имал подобен проблем за това се обърнах към форума за помощ.

Как да разбера когато го видя и какво да направя ?Далече съм от мисълта че знам всичко и за това се доверявам на хората от форума които са давали много добри съвети

Редактирано от Sejan (преглед на промените)

Дъщерята изключила компютъра от контакта ,защото не искало по друг начин ( ?????) и сега пищяло при рестартиране . Моля помогнете със съвет как да се реши този проблем !!!

PS. Не ме питайте как пищи защото не знам !! Това ми казаха по телефона и когато се прибера трябва да го оправя

Ето ти един линк, на който има доста обширна информация за видовете "бипкания" на различните BIOS-и. Дано да ти е от полза.

http://forums.techarena.in/showthread.php?t=389480

Мерси за бързата реакция ,но това знам. Черен екран и ..........пищи.

В този случай, предполагаемият проблем е в видеокартата.Предполага се, че е външна.Отваряне, демонтиране, почистване на слотовете с памуче напоено в спирт.Прилежно монтиране обратно.Всичко съобразено с техника на безопасност.Изключен силов кабел и взети мерки срещу статично електричество.Извади батерията на дъното.Дай на късо с джъмпера до нея или окъси калайдисаните пъпки върху дъното.Монтирай обратно.Стартирай.Настрой отново биос и заложи надежда да изгрее.Варварското изключване от контакта може да е повлекло до софтуерни проблеми, като загубване на видеодрайвера или загуба на бутващия сектор на твърдия диск.

Това е малкия дявол.

Успех в противен случай пиши къде е "каруцата"

• Автор
В този случай, предполагаемият проблем е в видеокартата.Предполага се, че е външна.Отваряне, демонтиране, почистване на слотовете с памуче напоено в спирт.Прилежно монтиране обратно.Всичко съобразено с техника на безопасност.Изключен силов кабел и взети мерки срещу статично електричество.Извади батерията на дъното.Дай на късо с джъмпера до нея или окъси калайдисаните пъпки върху дъното.Монтирай обратно.Стартирай.Настрой отново биос и заложи надежда да изгрее.Варварското изключване от контакта може да е повлекло до софтуерни проблеми, като загубване на видеодрайвера или загуба на бутващия сектор на твърдия диск.

Това е малкия дявол.

Успех в противен случай пиши къде е "каруцата"

OK. Мерси / Сега поне знам какво може или от какво може да бъде ! Ще изпълня инструкцийте макар че не ми стана ясно за джъмпера ,накрайниците и батерията.Все пак съм във Франция кадето нещата се наричат много по различно . Мерси все пак ! Лек ден

Въпреки изключително изчерпателния пост на Profruit искам само да допълня, че може и да е заради охлаждането на някой компонент. При мен например това на прощесора се прецака и.....знаете - настроил съм си биоса при 90 градуса да пищи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.