Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

малко помощ моляви с web page marker

Featured Replies

значи пиша си с уеб паге маркер примерно пиша видео след това там в програмата цакам с дясното копче и давам линк уп и я сварзвам кам един нотепад документ ватре с линкове на видео....

но вапросат ми е друг вече накрая като направя саита и като качвам в хит.бг значи парво качвам индеж страницата която сам я сеифал след като направих саита с леб пеидж маркер значи парво качвам страницата след това трябва да направя папка и да кача сички снимки и картинки от саита те са ми запаметени в папка images след това кадето сам прикачил кам това видео кадето сам прикачил линковете ми се е образувала папка files написах в хит.бг files и ми се появи ватре в папката images ми се появиха нали там картинките които сам качил и след тях ми се появи папката files и ватре сложих този фаил кадето сам го прикачил кам видео имам предвид нотепад фаил ватре написани кодовете и линковете на песните но после като влеза вече в саита и като цакна видео неможе да ми намери страницата.дано ме разбрахте. вапроса ми е какво да направя за да намери татази станица като влезе вув видео

Доста ти е засукан въпросът.

Ето какво трябва да направиш:

1. Отиваш в хит.бг

2. Ъплоадваш индекс- файла

3. Правиш папка Индекс_Файлс ( преди това с Уеб Пейдж Мейкър-а Като си направиш първата страница, даваш Пейдж Първиу. Отваря ти се Експлоръра или мозилата - нз с какъв браузер си. Ще ти зареди страницата. Даваш Faile--->Save As--->index.html )

Отиваш в папката където си сейфал индекс.хтмл файл-а и виждаш, че има и папка index_files А документът трябва да е с име index а формат ( разширение ) - html

Отиваш в хита и ъплоадваш първо индек.хтмл -файла

после правиш папка:

index_files - там ъплоадваш всичко каквото има в папката ти на харда index_files.

После чакаш да се уплоадне всичко и си готов!

Малко и аз го засуках, надявам се да разбереш.

Ако беше потърсил в калдата- Web Page Maker или Уеб Пейдж, щеше да ти излезнат мн страници- как да си направиш сайт и как да го качиш!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.