Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за Sony Ericsson K510i

Featured Replies

? :yanim:

Неотдавна го разглеждах. Добра функционалност, добър звук и дисплей; лично на мен обаче дизайнът на СЕ от ниския ценови клас хич не ми се нрави - простеят ми някак, като детски играчки изглеждат. А и с тия странни джойстици... Иначе този телефон не е лош вариант - може да се закупи нов за около 250 лв, с дата кабел в комплекта (точно на такава цена го видях в един магазин) :clap: Понеже имах случая да разгледам и друг модел на цена по-ниска от тази, ти го препоръчвам - Benq-Siemens M 81 http://www.mforum.ru/phones/tests/036553.htm В магазин BEEEP струваше 235 лв., а като функционалност превъзхожда К510 многократно (има и слот за ММС карта). Приятен телефон, с добър звук и нелош дисплей.

Успех в избора! :)

Gorilkov, направо разби почитателите на SE :clap: . За цена до 250-300 лв. май няма друг свестен телефон освен М81 :clap: Тъжно, но истина - разпродажба на някога великата фирма Siemens....

Не съм имал за цел да разбивам нечии почитатели, само представих факти. Както и да го гледаме - 510 е телефон, лишен от по-особен чар и стил. А високият клас модели на СЕ - там е друг филм, но и други пари :rolleyes: Що се отнася до Сименс - Бенк-Сименс телефоните лично на мен ми се нравят много, за разлика от по-голямата част от 'класическите' модели отпреди сливането.

Имам K510i и мога да кажа че за парите си телефона е страхотен... има си всичко което ти трябва... има си mp3 има си 1,3 мегапиксела има 28 мегабайта памет... бе за парите си е перфектен... в момента съм с него... мноо ме радва... :beer11:

Да, за детски телефон става cool.gif . Ако искаш нещо повече погледни това сравнение, при това по-доброто решение струва по-малко. :whist:

Да, за детски телефон става cool.gif . Ако искаш нещо повече погледни това сравнение, при това по-доброто решение струва по-малко. :whist:

M81 и K510 са доста сходни модели. Вече обстойно съм разглеждал и M81 и според личното ми мнение M81 си заслужава повече.

Друг е въпроса, че за още много малко пари си взимате k618i с пълнофунционални 3G възможности и всичко останало..(без FM радио също като M81 и K510, което не е особен минус според мен). :speak:

• Автор

Мерси на всички за отговорите..

Относно дизайна му.. На мен ми допада.. Изчистен и елегантен..

Някак си ме тревожи камерата му.. Някой виждал ли е снимки направена от нея.. А и на тъмно как е?

Редактирано от microfon (преглед на промените)

Няма ли светлина, няма снимка, телефона е без светкавица. Това все пак не е фотоапарат, оптиката му е никаква.

se_k510i_148.jpg

Снимката е взета от този форум.

• Автор
Няма ли светлина, няма снимка, телефона е без светкавица. Това все пак не е фотоапарат, оптиката му е никаква.

se_k510i_148.jpg

Снимката е взета от този форум.

Мерси за снимката.. Абе никак не е лоша, за телефон и то под 300лв даже е много добра :speak:

Редактирано от microfon (преглед на промените)

Камерите с 1.3Mp са вече отработена технология. Предполагам повечето телефони с такива камери правят подобни снимки. Всъщност телефона си го купил и събираш мнения или тепърва ще го купуваш?

Редактирано от m75 (преглед на промените)

• Автор
Камерите с 1.3Mp са вече отработена технология. Предполагам повечето телефони с такива камери правят подобни снимки. Всъщност телефона си го купил и събираш мнения или тепърва ще го купуваш?

Тепърва смятам да си го купя...

според мен е същия като сони ериксон к500

• 1 година по-късно...

не е зле като изклучим че няма слот е екстра един мой приятел го има много го кефи

Имам К510I от близо година! Наистина телефона прави страхотни снимки на светло но да не забравяме все пак че е телефон! Батерията е Li-Polymer и държи около 6 дни като имате в предвид че доста говоря! Единствения минус на телефона е чяма слот за карта! Преди съм имал само Сименс! Бях им луд фен, но след сливането им с Бенк просто нямам финансовата възможност да продължа да съм им фен cool.gif Последният ми Сименс АХ72 издържа точно 6 месеца! Като му станеше студено и копчетата отказваха, оправяше се само с вадене на батерията! Е за лятото бива biggrin.gif Нищо лично за феновете на Сименс, но ако погледнем ОБЕКТИВНО наистина немогат да се мерят вече със СЕ! Не се чуди за телефона за тия пари е идеален! Мога да ти препоръчам един друг. Върви в момента по магазините за около 200лв. + - 20лв. Samsung E250. Страхотен слайдер с изключително изчистен дизайн! Има блутут и слот за карта! Само камерата му е слабичка VGA(640x480) , но ако не правиш много често снимки и не държиш да са големи мисля че телефона е много добър! И аз се замислям дали да не си го взема cool.gif Успех с покупката! Избери си този които на ТЕБ ти допада най-много! Все пак в твоят джоб ще е не в нашите! :speak:

Редактирано от driver_sl (преглед на промените)

w760 е много ама много по готин от k510i

W760 още не е излязал,а тук се иска мнението за К510 ! Това е телефон от така наречения бюджетен клас с малко памет и недобра камера !

• 6 месеца по-късно...
W760 още не е излязал,а тук се иска мнението за К510 ! Това е телефон от така наречения бюджетен клас с малко памет и недобра камера !

ама и парите са му много готини.

Редактирано от margaritis (преглед на промените)

Ти май не гледаш датите. Или е важно участието? :-) Обявявам началото на Калдатовските олимпииски игри, в които е важно участието :-)

Добро телефонче предимно за разговори!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.