Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Нокия 6600

Featured Replies

:) защо тези смартфони ги правят толкова трудни за употреба?

Ако на тебе са ти трудни за мен не са... плюс това мога да правя много неща които на нормален телефон или ще стане с много мъки или въобще ги няма като възможност. Плюс това половината от темата е за функция, която даже по принцип не трябва да я поддържа този телефон (а именно просвирването на mp3).

Редактирано от Nicky (преглед на промените)

• Автор
Тази трябва да ти свърши работа, проста и малка :)Download

Това е друго нещо,елементарно и работещо.Точно такива обичам аз.Ако ми изникне(няма начин) някакъв въпрос ще питам тук.Мерси за съпорта :sobbing:

Дали накои може да ми каже съществува ли програмка с която да мога изпратя фаил с разширение .awb през IR или BT.

Дали накои може да ми каже съществува ли програмка с която да мога изпратя фаил с разширение .awb през IR или BT.

Всичко може да се праща от компа на телефона :clap: Обаче ако говороиш за вградените мелодии, те са защитени (уж) и трябва да смениш разширението (да ги преименуваш) .awb с каквото ти дойде на акъла

• Автор

Я споделете какви програмки ползвате за 6600 и какви са ви впечатленията?Има ли такива които всеки трябва да има?Почва да ми харесва тоя телефон.

Opera Mini, FExplorer,SmartVCard (за лесно прехвърляне на телефонния указател на друг symbian базиран телефон), SmartMovie, Calc (много удобен калкулатор) , Quick Office Premier (преглеждане на word, excel и powerpoint документи като има възможност за редактиране и създаване на първите 2), PhotoAcute (прави уж по-добри снимки ама докато ги обработи... :clap:), OggPlay, Mobi Reader (плюс EleDict-удобен речник има го някъде из форума, а иначе програмата е за четене на книжки), irRemote (дистанционно управление за тв и тем подобни щуртии), Camcoder 2 (прави неограничени филмчета със звук в ави формат), CellTrack (показва информация за клетката на мрежата в която си в момента, като можеш на вяска клетка да сложеш и снимка), SmartMap+карта на България - ясно какво е, Adobe Flash (къде без флаш анимациики на телефона), callrecorder (записи на разговори явно), AutoLock и LCG Jukebox - аудио плейър с еквалайзър. Ми май това е основното :clap:

• Автор

Мерси,половината ми допадат като идея и ще ги пробвам,особено това за офис документите.

Моят телефон е 6680, определено има за какво да бъде харесван модел със Symbian. За програми се ориентирам основно от тук. Огромна галерия, подредени са по категории, имат кратко описание и репутация, а и много коментари за тях. За теглене иска регистрация, която е безплатна. Може би за някой ще бъде неудобство това, че сайта е руски, но ... Най-често използвам AppMan,FExplorer,Winamp,Quickword,Quicksheet,AdobePDF. Имам и няколко програми за PC, с които си преобразувам музиката и филмите за телефона.

• Автор
Моят телефон е 6680, определено има за какво да бъде харесван модел със Symbian. За програми се ориентирам основно от тук. Огромна галерия, подредени са по категории, имат кратко описание и репутация, а и много коментари за тях. За теглене иска регистрация, която е безплатна. Може би за някой ще бъде неудобство това, че сайта е руски, но ... Най-често използвам AppMan,FExplorer,Winamp,Quickword,Quicksheet,AdobePDF. Имам и няколко програми за PC, с които си преобразувам музиката и филмите за телефона.

Moжеш ли да поясниш коя за какво е?

Имената им общо взето говорят сами - AppMan е за приложенията (инсталирани/стартирани,процесите, отворени файлове,паметта). С нея можеш да убиваш работещи процеси (например вируси), да инсталираш и премахваш приложения. FExplorer е файлов менажер. С него се виждат всички файлове, дори системните и скритите. Можеш да си почистваш паметта на телефона от временни файлове. Има hex/text редактор, както и някой други полезни неща. Winamp-а си го познаваме от Windows - списък с песни, еквалайзер (хм, защо ли програмата ми за синтаксис я подчерта тая дума?! ) QuickOffice-а си е на Nokia - не може да редактира файлове, но добре преглежда документи на Word, Excel, PowerPoint. И накрая AdobePDF е за преглеждане на .pdf файлове.

П.П. Пропуснах да спомена една програмка, казва се About - дава информация за телефона, мрежата, батерията, процесора, системата, паметта и др.

Редактирано от airman (преглед на промените)

абе я даите един лин за тоя IR remote че немога да го намеря и ми обяснете как се борави с него

абе я даите един лин за тоя IR remote че немога да го намеря и ми обяснете как се борави с него

това е платена програма,и пускането на линкове към нейни 'модифицирани' версии е нарушение на правилата на форума.

• Автор

Качих си програмата PowerLock която представлява хубав скрийнсейвър с вид на часовник и много настройки.След всеки рестарт на телефона обаче трябва да дам на програмата turn on защото не помни че съм и го задал предишния път.Как би могло да стане това?

Би трябвало да се стартира, щом преди да изключиш телефона си задал опцията. Значи програмата нещо не е в ред.

• Автор

Има ли начин да си инсталирам въпросния кодек за Мп3-ките(за да ги задавам като сигнал за звънене) само чрез блутуут?И къде да сложа файлчетата за да работят?

• 2 месеца по-късно...
Искам да питам има ли радио за тоя телефон и как се слага?

първо трябва да знаеш , че радиото ще използва GPRS за да работи (тоес говорим за online радио)така, че прецени дали ще ти е изгодно да го слушаш и тогава търси.

например тук http://allnokia.ru/

Искам да питам има ли радио за тоя телефон и как се слага?

Погледни в първата страница на темата.

Може да намериш неща и тук в още един български сайт: www.6600-mpx200.com

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.