Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мишката - движи се сама по екрана

Featured Replies

Опитах да обновя драйвера но уин. не намира по-добър такъв.Означава ли че трябва да го деинсталирам и инсталирам наново?????ОС ми е XP :bye:

Редактирано от kal (преглед на промените)

Пробвай да изтеглиш по-нов драйвер от официалния сайт на прозводителя на мишката ти (чиито модел можеше да посочиш тук).

А и защо ли съм почти 100% сигурен, че мишката ти е оптична и не си я поставил върху гладка и неотразяваща повърхност ;)

Пробвай да изтеглиш по-нов драйвер от официалния сайт на прозводителя на мишката ти (чиито модел можеше да посочиш тук).

А и защо ли съм почти 100% сигурен, че мишката ти е оптична и не си я поставил върху гладка и неотразяваща повърхност ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам че си със SP2 на ХР, проблема е масов за сега не знам как се оправя Sorry

Не е само на XP SP2...

<{POST_SNAPBACK}>

възможно е но аз със сигурност знам че след като се качи SP2, този проблем се появява, но мисля че не е фатален, макар и досаден

Според мен, причината не е в драйверите. А и незнам дали въобще ти трябва такъв, освен ако не е някоя "екзотична" марка. Просто пробвай да почистиш пад-чето, както и самата мишка.

Преди време и аз имах подобен проблем, с тази разлика, че не просто се движеше,

а при докосване на мишката, курсора се изстрелваше към някой от ъглите на монитора. И колкото и да е странно:mi6ok4gu.jpg

[Control Panel->Mouse->Hardware->Properties->Advanced Settings]

като го промених на [250],проблема не се реши напълно, но мишката се държеше значително по-добре. По-късно, след преинсталация(без никакви драйвери), всичко си беше О.К.

РР Като започне да се движи курсора, побутни мишката и ще спре.

По едно време и при мен ставаше много често, сменях мишки, падове и тн., без ефект. Виждал съм го и при други компютри, но не знам от какво е. За радост след последната преинсталация всичко е ок.

Така и не казахте, дали мишките ви са оптични...

Така и не казахте, дали мишките ви са оптични...

<{POST_SNAPBACK}>

Мислех, че е станало ясно(особено след първия ти пост тук) че става въпрос за оптични. А, ако не е - Sorry. Аз имах впредвид именно такава.

Вижте сега, казах ви го в първия пост - сложете си мишката върху гладка и неотразяваща повърхност - това е общ проблем на много хора!

А относно това че мишката е оптична - ми ако ми кажете от кое е станало ясно.... ohmy.gif

За мишка оптична - проблема не е софтуерен! Отиваш в близкия магазин и казваш че се нуждаеш от пад за оптична мишка и те ще ти дадат - левче струва!

Въобще не става ясно кой какъв му е проблема точно. Пробвахте ли с други мишки? Старата ми се държеше много странно от време на време - курсора подскачаше из целия екран - мисля, че се беше прекъснало кабелче някъде.

Просто кабелите на мишките много лесно се прекъсват, особено ако имате навика да слагате върху тях колонки, купчини с дискове и т.н.

Аве момчета 4-ри компютара сммених и досега такива проблеми не съм имал.От каде ги измислихте тия неща.Сигурно щото на запад живея :lock: като една мишка направи някой номер хеарля се и нова един час работа струва след някои месец нова..... сега стана 5 месеца сам с безкабелна клавиатура и мишка и пак не сам имал тия проблеми... дано не ги имам:)

Само да кажа, че и аз имам същия проблем и в момента

Мишката ми не е оптична.

Като я зарежа на екрана, сама започва да се изнизва в някаква посока.

Което е досадничко, ама не е болка за умиране.

Преинсталацията не помага.

sad.gif

В твоя случай пробва ли с друга мишка?

Преди време и при мен се получи така и се оказа че проблема е в мишката. Съветвам те да пробваш с друга мишка за която знаеш че е изправна.

• 1 година по-късно...

А някой да знае какъв е проблема на моята мишка.

механична е и както си работи в един момент умира т.е. замръзва на екрана и нищо.

вадя кабела отзад и пак го мушкам нищо дори не мърда.

само като го рестартирам някаде около 5 пъти чак тогава УИНА го хваща.

Такова чудо не ми се бе получавало.

Мишката е А4Tech и досега 4 г. не съм имал никакъв проблем.

Проверявах за драйвъри всичко си е наред .

Някои да има идея????

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.