Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уредба 2.1 до 600 лева

Featured Replies

Гледах разни сони-та, но ме притеснява в спецификациите им 10% THD (Total harmonic distortion) :) При това го пише на повечето модели, включително на набелязания от мен MHC-RG590S

Дайте акъл и предложения моля :super:

Гледах разни сони-та, но ме притеснява в спецификациите им 10% THD (Total harmonic distortion) :wors: При това го пише на повечето модели, включително на набелязания от мен MHC-RG590S

Дайте акъл и предложения моля :ph34r:

Сериозната техника за слушане на музика въобще не се помества в 6000 лева, камо ли в 600. Това, че пише 10%THD (Total harmonic distortion) дори може да те радва, защото тук, при компютърната техника, е по голяма.Някой ще каже колко убийствено свирят тия колонки. Да, ама не.

В средите на HI-FI техниката това е предаване на музиката като "пряка реч". Независимо от изискванията все пак има добри модели за удовлетворяване на по претенциозните слушатели. Всичко е субективно и най правилното решение е да послушате много добре модела, който искате да си закупите на различни жанрове музика/ класика, джаз, оперна и т.н/ Повечето информация написана по проспектите е с рекламна цел и за това, че не всеки разбира що е сигнал/шум, що е децибели и т.н. За цена около 600 лева можете да си закупите добра озвучителна техника за компютърно слушане и ще сте доволен. Още веднаж. Тук Вие лично можете да решите за тази или друга, след прослушването и. Желая Ви успех.

• Автор

Благодаря много. Аз имах creative soundblaster с CreAtive 7+1 Inspire T7900 но въобще не съм доволен

Благодаря много. Аз имах creative soundblaster с CreAtive 7+1 Inspire T7900 но въобще не съм доволен

Благодаря, че отговаряш интелигентно и с разбиране. Като финал искам да Ви кажа следното. Не е много оправдано да даваш 500 - 750 лева за някакви си измислени колони, направени в някоя китайска плевня. Има добри системки в ценовия клас 200-300 лева, които ще задоволят Вашето желание. А ако искаш да слушаш качествено, макар и оплюто от HI-FI маняците мога да спретна няколко системки, но цените им са такива, че за същите парички ще си закупиш поне две отлични машини с притурка - лаптоп за 2000 лева. Спестените пари си ги вложи за рам, за някое хардуерно у-во или видеокарта и също ще си доволен. Да всигаш олелия на 7.1 канална система, не значи да слушаш качествена музика. Написал съм поста към всички с най добри намерения. За информация: Погледнете басовия говорител на една качествена колона. Той не е по малък в никакъв случай от 250мм. Погледнете и обема и материала от който е направена. /забравили са да ползват найлон и пластмаса/ Дерзайте.

• Автор

И аз Ви благодаря за компетентното Ви мнение и желанието Ви да ми помогнете. Напишете какво точно е Вашето предложение за покупка, с радост ще го обмисля. Ако ще е към компютъра, 100 лева ще отидат за звукова карта, защото съм с вградена в момента.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

И аз Ви благодаря за компетентното Ви мнение и желанието Ви да ми помогнете. Напишете какво точно е Вашето предложение за покупка, с радост ще го обмисля. Ако ще е към компютъра, 100 лева ще отидат за звукова карта, защото съм с вградена в момента.

Моля Те, НЕ СМЕЯ да пиша. Парите са твърде много!!! Ако си много болен, с удоволствие. Иначе не ми се яде бой от баща ти.

• Автор

Парите аз ще ги давам, не баща ми. Аз питам какво предлагаш, пък аз решавам в крайна сметка :-)

Парите аз ще ги давам, не баща ми. Аз питам какво предлагаш, пък аз решавам в крайна сметка :-)

Между 200-300 лева. Но е хубаво да можеш да си го послушаш няколко часа в къщи. Там, където ще си бъде. Има доста модели.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.