Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Joomla и уеб хостинг

Featured Replies

Здравейте.

Значи имам един проблем с joomla който за съжаление никои не може да реши ... 10 отговора на темата ми в joomla-bg.com и нито 1 не помогна... та проблемат ми е следния че когато си напиша акаунта и паролата в администрацията на джумла ми отваря страницата с поледо за акаунт и парола отново и така ништо не стаа и съм сигурен че пиша верен пасс ,щото кат напиша др ми пише че е грешен...

Та заглавието на темата е такова ,защото искам да кача джумла на уеб хостинг с php , mysql и така нататък... Въпроса ми е дали ще проработи? И как да кача всички фаилове на веднъж а не 1 по 1 ... Мерси предварително !

С ftp програма става ъплоудването на много файлове. Кой браузър ползваш?

Да си си играл в папката /administator/ с login.php? Ако си бутал там трябва на ново всичко да правиш. Защото сам сигурен че нямаш понятия от PHP и няма да можеш да ги напишеш както са били тези редове...

Успех!

• Автор

GainWard дае изтрих сичко от там ... Естествено че не над 100 пъти без майтап над 100 съм инсталирал джумла и кат проам нешто и не стане я махам и пак я слагам... давал сам я на др да я инсталират аве ко ли не сам праил ... Nightmare знаех че това ще кажеш. С фтпто същата работа,пак имам проблеми там пък не моа се свържа заради някакъв порт или нещто ама по беше от програмката така че би ли ми дал линк за друга програмка която е лесна за управление ... да не е FTP Commander при нея беше проблема с порта

• Автор

дано да стане ... ще задавам въпроси по програмата по късно ако не се справя

• Автор

Ами виж ся нз ко тряя са прай тука не съм запознат с това ФТП така че моля те дай ми пример какво да пиша на:

хост:

порт:

и акаунт (това акаунта от уеб хостинга ли е?)

Ами виж ся нз ко тряя са прай тука не съм запознат с това ФТП така че моля те дай ми пример какво да пиша на:

хост:

порт:

и акаунт (това акаунта от уеб хостинга ли е?)

Ако хостинга поддържа фтп, трябва да са ти пратени данни на и-мейла, заедно с информация за акаунта ти.

Адрес(хост): ftp3.xxx.com (примерно)

Потр. име: акаунтът ти

Парола: на акаунта ти

Порт: по принцип си е 21

• Автор

ами не знам виж ся те ми дават следното

FTP Username : kornnnn

FTP Path : /home/www

............................

я дай някои уеб хостинг в който е така както казваш ...

безплатен естествено ...

да не е awardspace...

• Автор

Пич аз го напраих ама има 1 проблем че при инсталацията ми иска хост mysql потребителско име и парола ;) а тфа няма от каде да го измъкна до колкото мисля... е :) :) ;)

Провери в сайта на хостинг компанията към която си там би трябвало да намериш парола и потребителско име. Ако не намериш нещо пробвай с името и паролата ти!

sharpshoot3r Намери ме в Skype: spascho4577 Ще ти обясня всичко както трябва да е... и ще го направиш ще видиш!

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Споко оправих се.

На аwardspace я качвах ама се отказах от нея минах на php-fusion,както и на headoff.com (хостинг).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.