Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AMD - CPU Температура

Featured Replies

Здравейте!

Дайте вашето мнение за температурата на CPU AMD Athlon XP 2,2 / 2800+ 166mh -- FAN TR2-M3 SE

Дъно Gigabyte GA 7N400 Pro2 v2.0 - t 23/24*

Температурата подържа 60-68* при средно натоварено положение. Охлаждането е ново - FAN TR2-M3 SE, паста- PIRE-такава ми дадоха.

Нормално ли е това, защото се притеснявам?

Не са нормални и то в нормален режим.Виж пастата и вентилатора върти ли въобще.

Споко, дъната на Гигабайт са извстни с "точните" си показания на температурата. Пусни нещо което товари процесора и пипни радиатора с пръст. Ако наистина е 68 градуса ще пари много, но най-вероятно ще е леко топъл(темп. около 45-50 градуса), което е нормално. Ако пък е много студен значи не прави добър контакт с процесора и трябва да провериш защо - може да има прекалено много паста и за това.

• Автор
Не са нормални и то в нормален режим.Виж пастата и вентилатора върти ли въобще.

Охлаждането го купих днес, паста PIRE нова днес - това ми показва EVEREST

При допир не бих казал че е толкова горещо. Но точно кристала как е ?

Имам и друго ПС - с Athlon XP Barton - 1,8 / 2500+ там t е 50* пак с EVEREST

Това е Въпроса

Редактирано от likor (преглед на промените)

Имах преди време точно такова дъно и наистина не показва точно температурата.Така че не се притеснявай.

Според мен , няма място за притеснение , мсе пак AMD - тата поддържат по принцип по - висока температура :offtopic_s:

• Автор
Споко, дъната на Гигабайт са извстни с "точните" си показания на температурата. Пусни нещо което товари процесора и пипни радиатора с пръст. Ако наистина е 68 градуса ще пари много, но най-вероятно ще е леко топъл(темп. около 45-50 градуса), което е нормално. Ако пък е много студен значи не прави добър контакт с процесора и трябва да провериш защо - може да има прекалено много паста и за това.

Имах преди време точно такова дъно и наистина не показва точно температурата.Така че не се притеснявай.

Според мен , няма място за притеснение , мсе пак AMD - тата поддържат по принцип по - висока температура :wors:

Благодаря на всички които изразиха своето мнение!

Все пак ми остава някакво съмнение, ще го наблюдавам. :wors:

Според мен , няма място за притеснение , мсе пак AMD - тата поддържат по принцип по - висока температура :wors:

Лорде, много ти е стара информацията.

Съгласен съм, но чак пък толкова отклонение, дори за Гигабайт.

Аз лично такива показания съм имал при не добре поставен радиатор, дебел слой термопаста и при бета версия на БИОС.

Редактирано от Miteto (преглед на промените)

Съгласен съм, но чак пък толкова отклонение, дори за Гигабайт.

Аз лично такива показания съм имал при не добре поставен радиатор, дебел слой термопаста и при бета версия на БИОС.

С очите си съм виждал дъна Гигабайт да показват дори 98 градуса температура(реално много по-малко) или такива да заковат например на 53 градуса и да не мърда без значени от натоварването на процесора и външната температура. Понякога ъпдейт до последната версия на BIOS-a оравя горе-долу положението.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.