Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя Dvd с меню за музикални файлове

Featured Replies

Здравейте и ЧНГ на всички!

Та...Искам да си направя DVD със сетове, които съм записал. Обаче искам да го направя със меню, но така, че да тръгва и на обикновени DVD плеъри (домашни, не на компютър). Пробвах най-различни програми - DVD labPro, DVD menu Studio.....обаче те "искат" само видео файлове, т. е. че са за направа на меню за филмово ДВД. Използвах AutoPlay Media Studio 6, но тя пък прави менюто така, че тръгва само на компютър, а на ДВД-плеър въобще не се пуска...

Моля ви ако имате някакви идеи или каквото и да е да ми помогнете, защото до 8-ми трябва да съм го направил вече.....

Мерси предварително! :)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Пробвай с DVD Lab Pro,но маркирай в началото така:

8b41491c77.jpg

Мисля,че няма да ти иска видео файл.Аз така си правя слайдшоу с музикален съпровод и в началото меню.Но аудио файловете трябва да са ти в AC3 формат.За предпочитане е аудиото да е двуканално стерео АС3.

• Автор

лагодаря ви и на двамата! :help:) Ще пробвам и ще пиша дали всичко е оки :help:

Мерси отново!

• Автор

Такааа...Ето какво стана в крайна сметка : :angry:

1. Първо опитах с DVD lab Pro - пълна бъркотия, много се обърках и в крайна сметка нищо не направих..

2. После опитах Audio DVD Creator - Направих ДВД-то, но пък тя нещо не го е направила както трябва, защото като пуснах диска, направо започваше първата песен - няма меню няма нищо....

3. Попаднах на Appolo Audio DVD Creator - Има значителна преднина пред Audio DVD Creator по отношение дизайна на менюто, но тя пък е бъгава - след като направих всичко необходимо, дадох да направи записа. Първото, което трябва да направи е да кодира песните в АС3 ормат - е започна......след като минаха 2 часа и нещо на 99% ме изхвърли, и то това го направи 2-3 пъти...

4.Съвсем случайно ми се мярна програмата Roxio Easy Media Creator 9 - Eто това братя и сестри се казва страхотен пакет! Има всичко необходимо - страхотни функции, екстри и какво ли не, а пък и се работи много лесно и интуитивно :)

Та изводът е, че ако случайно някой друг търси нещо подобно, препоръчвам му Roxio Easy Media Creator 9 !

Е радваме се че си намерил решение повъпроса.DVD Lap Pro е малко сложничка :rolleyes: за начинаещи.Не я забравяй,защото наистина е най добрата за обработка и правене на ДВД меню.И аз в началото си мислех,че никога няма да мога да я разбера,но сега ми се вижда "фасулска" ,работа.Макар,че има още какво да уча и незная по нея.Успех!

• Автор

Да..знам, че е най-добрата - спор няма...всеки ми го казва това. Просто нямам време да се занимавам да я разучавам, но скоро и това ще стане :rolleyes:

Да..знам, че е най-добрата - спор няма...всеки ми го казва това. Просто нямам време да се занимавам да я разучавам, но скоро и това ще стане :rolleyes:

Ето от този файл ще разбереш как се прави движещо меню с DVDLab Pro

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.