Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няколко въпроса за Icn.bg

Featured Replies

Искам да задам няколко въпроса за ICN.bg, защото скоро мисля да си взема хостинг от тях ... (Икономичен план) за 4.95 лв. на месец... Та така да започвам с въпросите :

800MB Дисково пространство

Неограничен - месечен трафик

6 Хоствани Домейна

Email - Неограничен

MySQL - Неограничен

PHP4 и PHP5

Perl и Python

* Безплатно Домейн име

или * .EU за 18.00 лв./г

1.Това ми изглежда изгодно... изпълняват ли го ?

2.Надежден ли е хостинга ( смисъл има ли някакви проблеми със сървърите, грешки в MySQL и тем подобни)

3.Наистина ли предлагат безплатен домейн както и др. 6 хоствани домейна

4.Който си е взел хост от тях моля да ми разясни малко повече!

Благодаря ви предварително!

Редактирано от rmpg (преглед на промените)

Безплатния домейн важи ако платиш за година.Аз плащам същата тарифа и съм доволен,трябва да знаеш че съм доста капризен клиент.За 4 месеца дропна един път за около 12 часа заради тогава глобален проблем,останалото време си работят.Хоста е бърз,моята страница я генерира за по-малко от секунда.Останалите неща са както ги пише в офертата без разминаване.Даже на няколко пъти им писах че имат някъв проблем с телефона(стационарния) и ми звъняха на мобилния за един поддомейн.

• Автор
Безплатния домейн важи ако платиш за година.Аз плащам същата тарифа и съм доволен,трябва да знаеш че съм доста капризен клиент.За 4 месеца дропна един път за около 12 часа заради тогава глобален проблем,останалото време си работят.Хоста е бърз,моята страница я генерира за по-малко от секунда.Останалите неща са както ги пише в офертата без разминаване.Даже на няколко пъти им писах че имат някъв проблем с телефона(стационарния) и ми звъняха на мобилния за един поддомейн.

Значи да разбирам, че са свестни хорица, с добър хостинг ... :offtopic_s: Намислил съм нещо и мисля скоро да го осъществя пък да видим какво ще излезе... Обаче имам още един въпрос !

Как трябва да плащам за хостинга при положение, че не съм от София .... има ли някакви оферти чрез кредитни карти и т.н.

Благодаря предварително!

Значи да разбирам, че са свестни хорица, с добър хостинг ... :offtopic_s: Намислил съм нещо и мисля скоро да го осъществя пък да видим какво ще излезе... Обаче имам още един въпрос !

Как трябва да плащам за хостинга при положение, че не съм от София .... има ли някакви оферти чрез кредитни карти и т.н.

Благодаря предварително!

Пише на сайта начини за плащане,не е задължително да си от София.Иначе аз плащам в офиса защото ми е на триста метра от нас.

• Автор

Абе аз за кво питам като всичко е съвременно е момчета все пак благодаря за помоща !

Хоста им е много добър - аз съм техен клиент и съм много доволен. Един страхотен плюс е че ако имаш някакъв проблем, пишеш на съпорта по мейл и ще ти отговорят до 5-10мин :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.