Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се играе Цезар 3?

Featured Replies

Искам някой да ми обясни какви са правилата на играта - Цезар 3.

Ако има и някакви кодове - дайте ги. Като цяло играта е готина, на са малко парите :)

Ами прегледай туториалите на играта (поиграй на началните мисии и ще разбереш) Все пак в интернет има страшно много информация. Посети някой от следните линкове: http://caesar3.heavengames.com/strategy/pe...peacehome.shtml

Ето един форум: тук

До колкото си спомням имаше един файл, който се казваше models.txt (най-вероятно това не е точното име, но би трябвало да е близко), та в тоя файл са описани, цените и изсикванията на отделните сгради. Та ако промениш цената на пътя на -1 ще строиш пътища и ще получаваш пари. Но така определено не е интересно :rolleyes:

Имал съм доста забавни часове прекарани с Цезар 3. Смея да твърдя, че това е една от най - добрата от 4 те игри с името "Цезар" Зависи какво играеш ако наистина искаш да знаеш

пиши едно Л.С. и ще ти кажа всичко което те интересува :rolleyes: А за кодовете ли ами елементарни са - или поне тези двата дето аз ги знам (то и другите по този начин се въвеждат НО така и не ги разбрах). Построяваш един кладенец някъде на открита земя далече от града, щракваш върху него с десния бутон на мишката след това задържаш alt и пишеш KSCV с едно малко уточнение даоразучи го как точно беше понеже отдавна не съм играл Значи след като накишеш KSC на всяко C ти дава по 1000 денарии и така до максимум 5000. А ако добавиш и V ти дава "победа" на съответната степен. Имаше една степен дето съм я играл 5 дена поред и така и не успях да я мина - щото инат искам да се бия с легионите нз Цезар а неговите войни много по - силни от моите но за това в Л.С. няма да се отпускам тукв обяснения :)

Играта е много хубава наистина смятам че е по добре от Цезър 4.А иначе ако искаш да се научиш как да я играиш започни от начало и със всяка мисия описват ясно как се прави определено нещо.Стига да знаеш английски ,но ако той ти е проблем се сещам че в една зала я имаше на руски. Ето и линк за чиитовете http://www.cheatcc.com/pc/caesar3.html и успех и приятна игра :)

• Автор

:wors: мерси ви и на тримата :)

ще пробвам и после щи пиша.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.