Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с bluetooth

Featured Replies

Имам малак проблем с БТ на лаптопа си значи инсталирам най-новите драйвари от сайта излизат ми иконките на БТ но отпред на компа имам копче което го пуска като го натисна ми излиза No Bluetooth Device някой ако може да даде някаква идея какво да направа да го подкарам тоя БТ компа е на 1 месец и до сега него бях пробал тоя БТ Благодаря предварително :)

edit заглавие(dragozow)

ок мерси махнах сичко което съм инсталирал но немога да намеря Bluesoleil ако може линк защото на мен неми отваря повечето БГ страници и незная от каде др да го търся

Редактирано от Xruner (преглед на промените)

Не с е е инсталирал драйвера.Обикновено драйверите на блутуутчетата не са най-доброто.Съвета е да деинсталираш каквото си инсталирал и да поразчистиш малко.След това потърси Bluesoleil който е универсален драйвер за целта(при това много добър).

• Автор

пффф нестава и така махнах всичко инсталирах тая програма и пак ми дава No Bluetooth Device от какво да е това дайте идей моляяя :wors:

А когато активираш Bluetooth-а, излиза ли ти, че е открито ново устройство? Да не са забравили случайно от фирмата да уточнят, че този модел нямат такова устройство :)

• Автор

начи има си БТ защото си има копче за него със картинка на диска си има и драйвари но незнам защо неиска да тръгне ако не реша проблема до няколко дни значи е хардуерен и ще го занеса в магазина аз др неси обяснявам защо няма да тръгне

• 4 месеца по-късно...

Използвам bluetooth usb dongle na gigabyte за прехвърляне на файловете от гсм-а ми на компютъра и до скоро нямах никакъв проблем.От известно време обаче вече неиска да копира нито снимки нито видео файлове.Влизам си в телефона(к700и), маркирам избраният файл,било то снимка,видео файл или мп3 и като му задам copy и после примерно се опитам да го поставя на десктопа,като му дам paste, в прозореца на синият зъб само изписва "preparing to copy" и спира до тук, неиска да копира каквото и да било.Незнам защо се получи така изведнъж.Ако някой може да ми помогне да оправя програмата моля да ми помогне...

И аз доскоро нямах проблем,но от снощи не иска да копира и постави там където съм му казал каквото и да е.А иначе се свързват компа и телефона,прехвърлям от КОМПЮТЪРА на ТЕЛЕФОНА,от компа трия във телефона,но от телефона на компютъра нещет и не хочет.Набедих програмата.Изтрих я,сложих си диска и отново инсталирах-същата работа.Реших че е от телефона,но днеска го пробвах с друг телефон и си прехвърля без проблем.Някой знае ли къде може да е проблема? Днес ходих до магазина от където купих устройството.Инсталирахме програмата и всичко си РАБОТИ без проблем.А при мене СПРЯ!Някой има ли някаква идея?

Редактирано от antei225 (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Здравеите имам проблем със програмата "BlueSoleil" проблема ми е във тов,че когато тръгна да изпраштъм MP3-ки нормални не-декомпресирани от PC-то кам джиесема тои е "Sony Eriksson v 630i" песните се изпраштат до 5000 kb и се изключва и когато го направя от джиесема пак се получава съшото а във джиесема имам доста памет предпологам,че не е от това на PC-то сам със "Windows XP" моля помогнете благодаря предварително

sashko_86 тоя Блусолей легален ли е кракнат ли е или е трайл защото трайла имаше ограничение в размера на трансфера ?

незнам много не му разбирам какво трябва да пише и по това да се знае какв е

• 2 седмици по-късно...
  • 2 години по-късно...
Аз незнам как да си направя моя тема за това пиша в този дано нямате нищо против,незнам как се казва блутута ми на диска за инсталация пише Bluetooth USB Adapter май е версия 8 така проблема ми е следния като тръгна да пращам от телефона ми който е Samsung s5230 на компютъра тръгва да се праща но стои на 0% и ми изписва на телефона "неуспешно изпращане И КРАИ моля помогнете ми ако можете

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.