Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой от трите GSM'а да избера?

Featured Replies

Кой от тези три модела на които се спрях да избера?

Мotorola L6, Sony Ericsson K300i, NOKIA 6020

Motorola'та ми идва на 169 лв. към промоцията на 2Be a иначе реалната цена е 236 лв.

Sony Ericsson K300i и NOKIA 6020 са на 219лв. Следователно цените им са приблизително еднакви. Засега предпочитанията ми са към Motorola L6, як дизайн и Блутуд, 10МБ памет и т.н. Sony Ericsson K300i също е с 10МБ памет но с инфрапорт.

Според вас кой телефон си заслужава парите?

Моя съвет е да избегнеш именно Моторолата,просто въпрос на качество.

Здрасти и от мен. Аз пък ти препоръчвам Sony Ericsson K300i. Аз имам две Мотороли (висок клас) и честно да си призная не съм доволен и от двете и аз честно казано не бих си купил отново моторола. Това е от мен, дано да съм помогнал.

Моя съвет е да избегнеш именно Моторолата,просто въпрос на качество.

Да . И аз мисля , че трябва да избегнеш Моторолата ... една от причините е това , че има много объркващо меню ! :)

Един приятел има такава моторола и хич не е доволен. Няколко пъти го връща за ремонт.

Избери Сониериксона и няма да сбъркаш ! Само заради един блутут ? Е ако го използваш често за прехвърляне на информация , но те нямат много памет и менюто наистина е на моторолата леко объркващо !

motorola-та има bluetooth но не може да се свързва през него с друг телефон,а само с компютър и слушалка.Няма опция да предава данни през bluetooth,а не може и да приема + наистина много кофтито меню си мисля че не си заслужава.

musi1980 за такива пари си вземи BenQ-Siemens M81. Телефонът е с класа над посочените от теб телефончета.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Моторолата не струва! А и сони ериксонът не е мн надежден ! По-добре избери нокия (най-издържлива и пак има екстри )

Здрасти, m75 е прав по-добре избери BenQ-Siemens M81 ,аз купих такъв на синът ми за коледа /за 189 с карта-смарт груп-5лв. месечен абонамент/ и се оказа много удачен избор--голям дисплей и тънък /като моторола-та/ ,гумиран,има блутууд и т.н.познавам ги и другите 3 тел. но този мисля,че е много над тях,успех. :)

• Автор

Пфууу... angry.gif Абе хора къде бяхте до сега? Снощи отидох и вземах Sony Ericsson K310i, Motorolata са се изчерпили бройките и в цяла България не можаха да я намерят. SE го имаше в М-Тел за 169лв. с М-Тел Relax, 5лв на месец. Наистина хубаво телефонче но като видях този BenQ-Siemens M81 направо умрях от яд :beat: . Както винаги пак се прекарах!! Благодаря на всички за съветите :wors::wors:

Тичкай в м-тел и питай дали можеш да го смениш с BENQ-a, щом ти харесва. Нищо не пречи да питаш, само може да спечелиш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.