Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SMS известяване при ЛС

Featured Replies

Възможно е с малко настройки да направите така, че да получавате известия за нови лични съобщения и като sms на своя мобилен телефон, вместо само по email. При това в повечето случаи напълно безплатно, без никакви ограничения в броя на смси дневно.

Първо трябва да активирате опцията за пращане на email при нов РМ от:

Контрол панел -> Емайл настройки -> Board Preferences -> (маркирайте отметката пред) Send a confirmation email when I receive a new private message, след това при всяко ново лично съобщение, ще получавате email съобщение в пощенската си кутия.

След това първо трябва да активирате услугата mail2sms за своя мобилен телефон, за M-tel това става безплатно от сайта на оператора - http://mtel.bg/mail2sms/index.php за другите оператори става аналогично или с обаждане до обслужващият център. След активацията ще получите email адрес, където всяко получено писмо, ще се препраща като sms към мобилният ви телефон. Примерно за M-tel е 35988ххххххх@sms.mtel.net (където ххххххх са останалите числа от телефонният ви номер). Запомнете този адрес, защото по-късно той ще ви трябва.

След като активирате услугата, влезнете в пощата си и създайте филтър, който да препраща всички нови писма получени от съответният форум към този адрес. Така, всеки път когато получите ново лично съобщение, ще получавате и sms с част от тего, примерно от кого е изпратено и какво е заглавието му. Можете и да препращате всички нови писма, като така за всеки нов мейл ще получавате нов sms. Това не е много желателно защото може да се флуднете доста. При пренасочване на писмата можете да изберете да се пази тяхно копие на сървъра (желателно в общият случай) или само да се препращат към mail2sms номера (желателно при филтри само за ЛС-та от форуми). В Gmail.com това, става от Настройки -> Препращане и POP(Post Office Protocol) -> Препращай копие от входящата поща до "mail2sms кутията ви" и съответно пази / не пази копие, за цялата поща или от Настройки -> Филтри -> Създай нов филтър -> Съдържа думите: You have a new personal message -> Препрати го на: "mail2sms кутията ви".

Това е всичко.

Източник ggbit.info

Редактирано от lamera94 (преглед на промените)

И в края на месеца, като ти дойде сметка и после....... Все пак ако имаш повече пари и така става :cheers:

И в края на месеца, като ти дойде сметка и после....... Все пак ако имаш повече пари и така става :rolleyes:

За Mtel мисля че е безплатно. Платени са подобните услуги само при GloBul-Cosmote. Така мисля, но може и да греша, разбира се. Не съм ползвал подобна услуга до сега, освен едно време докато беше безплатно от пощата на абв.

За МТЕл, услугата е 100% безплатна- и за двете страни. При ГлоБул трябва да отговориш на СМСа, за да разбереш кой и какво ти праща, и има ограничение, мисля че бяха 5 СМСа (не прочетенеи- такива на които не е отговорено) и край- трябва да изчакаш 3 дни за да ти пратят други известия. За ВиваТел не знам.

Иначе номера с този форум не работи. Току що пробвах, и имах доста пролеми по връщането на предишният ми мейл адрес. Ако мейлите се пращат от друг адрес (aнглоезичен) а не от @data.bg, мисля, че и тук ще работи. Най-вероятно от МТел са блокирали българските домейни, защото като си пратите поща нa GSMa по горепосоченият начин от gmail, hotmail, yahoo, ще го получите като СМС. С хотмейл нещата изглеждат най-прилични.

Поздрави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.