Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Bad sector проблеми

Featured Replies

Здравейте,

Знам, че доста е изписано по този проблем и тук, и в интернет, но нищо не ми помогна и затова Ви питам. Донесоха ми компютър, който е дал грешка при зареждане на Windows xp, стигал е май до бутващия екран, не си спомняли, след това го дали на приятелче, което елиминирайки други причини е стигнало да хард диска, и го е закачил на неговия компютър. Неговия е 64 битов Win/не знам дали има значение/, при което закачане е имало 40 минутно зареждане на win-а, след което този хард е бил видим, но не е бил въобще достъпен, поне така ми казаха. Диска е western digital 60 gb, NTFS, един дял, пробвах с repair на windows диска, стигна до 75 процент, спря за 2 часа и нещо там, и го изключих, пробвах с HDD Regenerator, за 13 часа стоя на 18 мегабайт, намери 29 лоши сектора, два поправи, като до 18 мегабайт стигна за секунди, и се изнервих жестоко, някакви диск доктори пусках, не намериха въобще диска, други блокират, трети прескачат surface теста, не разчитат диска. При старт на компютъра, изписва на Primary IDE HARD DISK, нищо друго/ LBA off - не знам дали има значение, в биоз като му дам на юзер, а не на AUTO, го пише ON, но при рестарт пак се връща на OFF/, след което пише Hard disk read error. От едната от програмите, които пуснах, изскочи съобщение за NTLDR Missing or corrupted, приложих указанията от интернет, не ще.

Знам че някъде греша, в тези начални 18 МБ мисля че е големия проблем, може да не съм прочел всичко, което сте писали и се извинявам, но ако може поне съвет къда да погледна пак, четох че един чакал 48 часа за HDD Regenerator, това наистина ли е така, не вярвям един мегабайт да се тества и опитва да се поправи за толкова време.

P.S. Човека не иска формат, заради някакви снимки. Дано не съм прецакал нещо.

Май същия човек търси помощ тук. Общо взето, всичко което си опитал беше препоръчано. Можеш да провериш на сайта на производителя дали има някакъв инструмен за възстановяване и да пробваш с него. Иначе остават вече изброените програми. Не разбрах само дали е вкл. като втори диск, т.е. да зареди ОС от друг диск, а този да е като допълнителен и тогава да се пробваш да го оправяш или четеш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.