Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Star Craft - игралния филм

Featured Replies

Поставям тази тем понеже, попитах в темата "заявка : филми". Обаче поста ми пеше подминат и нямаше никакв отговор на него. Търся игралния филм за Стар Крафт. Понеже чух, че имало, но никаде немога да го намеря. И се чудех дали може да ми намерите линк към него.

Поставям тази тем понеже, попитах в темата "заявка : филми". Обаче поста ми пеше подминат и нямаше никакв отговор на него. Търся игралния филм за Стар Крафт. Понеже чух, че имало, но никаде немога да го намеря. И се чудех дали може да ми намерите линк към него.

Малко да те сфетна,че нещо не ме кефят такива коментари.

Сички идиоти дето се опитваме да помогнем на светли личности като теб из тази секция на форума,когато не открием даден филм просто не пускаме коментар и отговор от сорта "не мога да го открия","няма го никъде" или какъвто и да е друг подобен спам.Безмислено е да трупаме мнения и да дръстим форума с тъпотии.Тоест щом ти или друг не сте получили отговор,значи или филма не се е появявал в интернет пространството или откритите торенти нямат сийдъри или просто няма такъв филм.

За уникални умозаключения от сорта на

Понеже чух, че имало, но никаде немога да го намеря.
пък няма да говорим изобщо,защото темата ще отиде на майна си райна.

И аз докато съм в банята насапунисан чувам милиони неща,но не виждам кой ги казва щото имам сапун в очите и щипе,пък и не хуквам да търся из нета всичко,за да не ми се смеят хората.

Е,сега вече знаеш всичко.

Братле, говориш с най-големия фен на StarCraft. Мога да те уверя, че за голямо мое съжаление филм по тази игрица няма, а и не съм чувал да се очаква да има. Тъй че засега можеш само да си я играеш и да четеш книгите, няма смисъм да търсиш филма.

• Автор
Братле, говориш с най-големия фен на StarCraft. Мога да те уверя, че за голямо мое съжаление филм по тази игрица няма, а и не съм чувал да се очаква да има. Тъй че засега можеш само да си я играеш и да четеш книгите, няма смисъм да търсиш филма.

Мерси много за изчерпателния отговор.

P.S - Извинявам се за глупавата тема !

• Автор
Всъщонс има филм по StarCraft но той не е по играта а по книга....

Няма нищо, може ли да ми намерите линк към този филм ???.

Значи има някви фенове дето се мъчат да направят нещо като филм http://ww2.ggl.com/news.php?NewsId=3613 ето и линк да прочетещ за кво става на въпрос . Ама като гледам няма да излезе скоро . А относно за истински филм няма да има докато от Blizzard не се решат да направят нещо по въпроса.

• Автор

Супер ! :clap: Дамо да излезне по-барзо, че много искам да го гледам. Незнам дали наистина има версия по книгата както споменава kemerov . Искам колкото си може по-скоро да разбера :wors:

Човек единствената кино версия на филм ще има ако от Blizzard решат да правят филм . Този от феновете 3D-то сигорно ще бъде за FREE DOWNLOAD от нета. ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАДЯВАИ НА ОФИЦИАЛЕН ФИЛМ .

Ами аз лятото търсих филм за старкрафт, но единственото, което намерих в imdb беше кои актьори са озвучавали персонажите на играта. А щом един филм го няма в IMDB е ясно, че верочтността да го намериш за теглене е още по-малка

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.