Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Барса не иска да подновява договора на Роналдиньо

Featured Replies

34962.jpg

Ръководството на Барселона няма намерение да води преговори със звездата си Роналдиньо за подновяване на контракта му, който изтича през 2010 година, разкри вицепрезидентът на каталунците Феран Сорино. "Роналдиньо има договор с нас до 2010 година и всички сме щастливи от това. По тази причина няма да се срещаме с мениджъра на футболиста, за да преговаряме за подновяване на контракта му. Ние нямаме никакво намерение да говорим нито сега, нито през следващите месеци", сподели Сорино пред испанският всекидневник "Еl Pais".

Както е известно, бразилецът желаеше да поднови контракта си с европейския клубен шампион до 2014 година, като желае да печели по 12 милиона евро годишно. Докато шефовете на Барса му предлага по 8 милиона евро. През лятото собственикът на Милан Силвио Берлускони заяви, че е готов да дава годишна заплата от 12 милиона евро на Роналдиньо в следващите 4 сезона, ако премине при "росонерите".

Източник: sportal.bg

:rolleyes::wors: :wors:

Оооо,не! Как Ронито няма да е при Барселонците ами при Милан :wors: Пфу Тва е подигравка biggrin.gif Абе да се надяваме да го подновят до 2010 пак че... :rolleyes:

• Автор
Оооо,не! Как Ронито няма да е при Барселонците ами при Милан :wors: Пфу Тва е подигравка biggrin.gif Абе да се надяваме да го подновят до 2010 пак че... :rolleyes:

Той е до 2010 .. Въпроса е дали ше го поднови до 2014 :wors:

Да де :) Той е до 2010 но трябва да го поднови до 2014! Уф дано щото sad.gif

До тогава я камилата я камиларя...

Че в Милан да не му е лошо. (И не ми казвайте, че италианците ще му счупят капачките, защото я го погледнете на снимката. Определено не цъфти от кеф след като някой го е скастрил) :ph34r:

Вие пък го пратихте в Милан biggrin.gif

Вярно,че тия са стиснати, но мисля,че Роналдиньо обича повече отбора си отколкото парите.

Просто засега не искат да го подновяват

Хахаа дано го махнат тоя... само се съпиня по терена е да ходи из другите отбори :rolleyes::P:)

Няма само барса са шампиони..

Дано го махнат

• Автор
Хахаа дано го махнат тоя... само се съпиня по терена е да ходи из другите отбори :):lighter::clap:

Няма само барса са шампиони..

Дано го махнат

Ако не Барса кой друг !??!

Севиля - да да ... biggrin.gif ... Реал Мадрид ... още по - голяма смешка ! biggrin.gifbiggrin.gif

Интер плаща 100 млн. EUR за Роналдиньо

Президентът на Интер Масимо Морати планира да купи Роналдиньо през лятото, гръмна "Кориере дело спорт". Собственикът на нерадзурите е приготвил оферта от 100 млн. евро за бразилеца. Сумата ще нарасне до 150 млн. със заплатата на Роналдиньо.

Звездата на Барса е в обтегнати отношения с каталунците, след като от клуба отказаха да преговарят за удължаване на договора му. С привличането на Роналдиньо Морати цели да удари по имиджа на съгражданите от Милан. Росонерите взеха една от най-големите звезди на Интер - Роналдо. Президентът на нерадзурите ще удари в земята съгражданите си, като вземе играч №1 в последните години. Морати иска да подари Роналдиньо на феновете по случай 100-годишния юбилей, който е на 9 март 2008 г.

7дни СПОРТ

За мен всичко това са слухове.Статията която е публикувал ToBy я четох като цитат от мадридския вестник AC,близък до Реал,и слуховете започват,Милан,Интер.

Не знам къде видяхте трагедията че Барса не иска да подновява договора?Рони има договор за още 3 години.Става въпрос за страшно много пари и дълъг период от време.Как да му подновят договора до 2014 година-това са 7 години.Тогава сигурно ще играе в Арабските емирства като Фиго,или в САЩ като Бекъм.Там може да играе за 12 милиона на година. :rolleyes:

Е пък тва как беше " Иска да подари Роналдиньо " Че той да не е някакъв предмет angry.gif Тъпо... Как Барса без Ронито тва не мога да го приема :speak:

• Автор
За мен всичко това са слухове.Статията която е публикувал ToBy я четох като цитат от мадридския вестник AC,близък до Реал,и слуховете започват,Милан,Интер.

Не знам къде видяхте трагедията че Барса не иска да подновява договора?Рони има договор за още 3 години.Става въпрос за страшно много пари и дълъг период от време.Как да му подновят договора до 2014 година-това са 7 години.Тогава сигурно ще играе в Арабските емирства като Фиго,или в САЩ като Бекъм.Там може да играе за 12 милиона на година. :hush:

Е та ... три години , това значи до 30 годишна възраст - до тогава един играч е в разцвета си ! :wors:

Ръководството на Барселона няма намерение да води преговори със звездата си Роналдиньо за подновяване на контракта му, който изтича през 2010 година
Както е известно, бразилецът желаеше да поднови контракта си с европейския клубен шампион до 2014 година, като желае да печели по 12 милиона евро годишно.

Но през 2014 ще е на 34,а според слуховете трябва да получава 12 милиона на година.Това са страшно много пари.7 години са дълъг период,не се знае как ще играе до тогава,не се учудвам от решението на Барса да не рискува с подновяване на договора.

Интер плаща 100 млн. EUR за Роналдиньо

Президентът на Интер Масимо Морати планира да купи Роналдиньо през лятото, гръмна "Кориере дело спорт". Собственикът на нерадзурите е приготвил оферта от 100 млн. евро за бразилеца. Сумата ще нарасне до 150 млн. със заплатата на Роналдиньо.

Звездата на Барса е в обтегнати отношения с каталунците, след като от клуба отказаха да преговарят за удължаване на договора му. С привличането на Роналдиньо Морати цели да удари по имиджа на съгражданите от Милан. Росонерите взеха една от най-големите звезди на Интер - Роналдо. Президентът на нерадзурите ще удари в земята съгражданите си, като вземе играч №1 в последните години. Морати иска да подари Роналдиньо на феновете по случай 100-годишния юбилей, който е на 9 март 2008 г.

7дни СПОРТ

Не знам къде видяхте трагедията че Барса не иска да подновява договора?Рони има договор за още 3 години.Става въпрос за страшно много пари и дълъг период от време.Как да му подновят договора до 2014 година-това са 7 години.Тогава сигурно ще играе в Арабските емирства като Фиго,или в САЩ като Бекъм.Там може да играе за 12 милиона на година. :)

Същото нещо четох само, че вместо Рони ставаше въпрос за Лионел Меси biggrin.gif

Дано поне ако взима някой вземе Меси ...въпреки че много ме съмнява верността на статиите

• 3 месеца по-късно...
  • Автор
Съберат ли се Рони,Кака и Роналдо в Милан,тежко им на италиянските отбори... :sobbing:

Има едно момче от школата на Барса , което може да се превърне в новия Рони . Джиовани дос Сантос се казва ... :)

Къркич се очаква още следващия сезон да заиграе при мъжете.Наистина голям талант.

• Автор
Къркич се очаква още следващия сезон да заиграе при мъжете.Наистина голям талант.

Не съм сиггурен дали още следващия сезон , защото Барса му търсят отбор от Сегунда , за да може да се обиграва ...

• Автор

Оооооо Валдес искам да го разкарааат !!! Няма какво да си говорим , не може той да съсипва 60% от мачовете с изключително тъпи грешки .

Един мой приятел беше да тренира 1 година в школата на Барса . Беше в София на стадиона на Славия изпита доколкото си спомням и аз с родителите ми тръгнахме , но закъсняхме с околко половин час . Изпита вече беше започнал и не ми дадоха да се запиша после ....

Тогава ме хвана много яд , а пък още повече ме хвана яд , когато него го бяха избрали . Защото тренирахме с него заедно и знам какво може и това , че сме на 1 и също ниво ....... умрях си тогава

А пък и той като ми каза : " Еее да знаеш какви дърва бяха ... " biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.