Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6280 проблем с теми!

Featured Replies

Имам няколко Digital clock теми, всички отказват да вървят. Теглени са от zedge за нокия 6280. Но на моя отказват да вървят - бял екран на мястото на самия часовник wallpaper, Иначе цветовата гама се променя. Като се активира изписва, че един обект е invalid. На другата нокия - 6131 върви?! Странно! Молбата ми е, някой с 6280 да пробва дали ще му тръгне, защото този мой телефон е проблемен. Ето я качена тук: (600к)

http://share.bol.bg/download/bvKPvskw0g

• 2 седмици по-късно...

Отказват да вървят,защото версията на софтуерът ти е стара....пробвай да си инсталираш някоя по нова версия като например v5.92(че има и по нови версии вече) можеш да си я свалиш от всякъде почти,ако се поразровиш де...но ще ти трябват и разни други програми за флашване и тем подобни...и аз съм със същият телефон...и се опитах да си сменя софтуерът "сам", но нещо не успях....другият вариянт е да отидеш в някой сервиз и срещу 20 лв. ще ти инсталират софтуера. Само кажи, че държиш да е по нова версия... тази версия, за която ти говоря аз v5.92(както и по-новите де) по принцип е за 6288, но ако се направи всичко както трябва телефона ще е пушка. В случай, че решиш сам да си превиш експерименти да знаеш, че има доста голяма вероятност телефона да "умре", обаче разбрах че след няколко поредни флашвания се оправя. Даже до колкото си спомням от форумите в които съм чел за това....там хората споделяха, че почти всеки които е опитал му е "умирал" телефона...но след това се оправял като го флашнат още няколко пъти и ставала работата....Аз като се пробвах на мене даже не ми го засичаше телефона и не можех да започна да правя нищо...Все едно не е свързан...Но ккато и да е това си е друга тема...

Ти питаше дали на някой друг му върви...еми и на мене не ми вървят такива теми, не ти е проблемен телефона...пушка си е и още как..само наистина едно освежаване на Firmware ще ти дойде наистина добре. освен тези дигитални часовници, си има и някой други екстри,които като се замисля са доста елементарни и доста нужни, а в старата версия ги няма.

Ако решиш да си го правиш сам и ако успееш,постни тук, че да видя и аз да знам какво правя грешно....

Успех!

Редактирано от Toni- (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.