Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Mortal Kombat 4

Featured Replies

Някой може ли да ми каже как се правят фаталитите на хората (всички) от Mortal Kombat 4.А същто така и оръжията и ако имат други умения моля ви се напишете ги!!!Ще ви бъда много признателен.

дадададад!;) някой наистина трябва да каже за фаталите на мортал комбат 4:) и аз много ми трябват:wors:)

мисля че за да станат трябва да си подредим копчетата според тези на фаталите апък аз не мога да ги подредя правилно! в смисал ти си избираш за удър с крак някое копче което си искаш:yanim: а май трябва по определен начин да се подрежда сяко копче според удъра за да може да стане фатала:lol6: а а незнам как да ги подредя правилно за да мойе да стане самия фаталПубликувано изображение:PПубликувано изображение:(Публикувано изображение;(;(;(;

За да правите лесно фатали отидете в Practice. След това отивате на Difficulty без да натискате каквото и да е. След това натискате и задържате едновременно BLK+LK. Изчакайте 10 секунди и ще ви се появи меню за фаталите, в което пише: ENDINGS OFF FATALITIES I OFF FATALITIES II OFF LEVEL FATALITIES OFF Избирате едно от тях и го направете на ON (само едно, ако направите две на ON Ще ви прави само FATALITIES I). След това започнете играта и като дойде FINISH HIM натискате DOWN+HP(независимо колко далече сте от противника). П.П. Не съм сложил шотове, защото незнам как. Ако някой може да ме осветли по въпроса ще съм му много благодарен.

ми това за огъня от устата на скопиан... се прави по описаният начин в ктатката информация на всеки боец! тайната е просто да нетиснеш копчетата много бързо :)

• 1 година по-късно...

Значи аз се опитвам да правя фаталите както са си , без да влизам в практис за да ги правя с све копчета .. За сега успях да направя само 3 фатала без практис , обаче доколкото знам другите не стават защото се правят на определено разстояние от противника ... !? Някой знае ли на какво разстояние се правят ?

• 4 месеца по-късно...

А как се вземат камъните и оръжията когато бъдат изпуснати?

• 2 години по-късно...

А как се вземат камъните и оръжията когато бъдат изпуснати?

Клякаш до тях и натискаш Run

П.П. Някой знае ли от къде да си изтегля MK deception

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.