Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Opera8 - Final Проблем с Kaldata

Featured Replies

Някой отварял ли е сайта с Opera 8 Final ами грозна работа тея две линии

хубаво ще е да го оправят щото на доста хора това им е Deafult Browser (След IE и Firefox) както и на мен :yanim:

Редактирано от kachaka (преглед на промените)

Някой отварял ли е сайта с Opera 8 Final ами грозна работа тея две линии

хубаво ще е да го оправят щото на доста хора това им е Deafult Browser (След IE и Firefox) както и на мен ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Да, и аз го забелязах... определено е дразнещо. А и прозорците тъпо се отварят нещо.... оставам си все още с 7.54

Аз съм с операта и не виждам проблем освен когато пусна "бръз отговор" и долния банер подскача на горе иначе и другаде флашовете се разместват.

Преди малко я заредих и отвори сайта без проблем - обаче не ми хареса

а сега малко офтопик - сайта се отваря сравнително по-трудно.. използвам го за "пробен камък" при опити с различни браузари. за сега най-бързо го отваря к-мелеон, по-бърз е и от фаерфокс, и от похваления, като за мислен за най-бърз - Фаст браузер ..

Че какво му е на сайта - вижда си се перфектно!

И при мен е така - първо се отваря горна част( което си посочил) и после самобръсначката те вика - докато се отвори останалото - браузара Макстон съобщава грешка в скрипта - проверено през два интернет доставчика - единият е БТК

• Администратор

Прегледах кода таман 3 пъти и не виждам никаква, грешка която може да доведе до този ефект. Той се появява единствено и само в Опера 8.0 и то Final. Пробвах го с Opera 7 for Linux, Opera 8 Beta (някоя си) за Win, IE, Firefox, Mozilla, Konqueror.

Единствено на Opera 8.0 Final го има и вероятно е или някакъв нов начин за интерпретиране на вложени таблици или някакъв бъг в рендериращата им машина.

Благодаря за съветите - видях невидимата -Апликейшън дейта и изтрих Мозила, след което с финд на ХР-то почистих фаерфокс-а и заредих последната версиа и тя се отвори...

лошото е, че пътем се борих с WebHencer - хофтспай ми го отчете като проблем - първо изтрих екзето, после се борих с webhdll.dll в папка уиндоус и след куп глупости сега нямам нет.. в полето със сисемните икони излизат два компа със знак - внимание - та не мога да видя как работи лисицата...

Моля някой да ми обясни как се работи със систем рестор - контрол панел- системс- системс рестор - защото нищо не разбрах та да не си преинсталирвам ХР -то - добре че имам една 98-ца за спешни случаи .. :baby::P

При мен проблема с банера се оказа грешка на самия браузър, И на други сайтове при това се български, анимирани банери от типа Флаш подскачат, но като се размърда страницата си отиват на мястото.

Моля някой да ми обясни как се работи със систем рестор - контрол панел- системс- системс рестор - защото нищо не разбрах та да не си преинсталирвам ХР -то - добре че имам една 98-ца за спешни случаи ..

Start->Settings->Control Panel->System->System Restore-> срещу дяловете ти на харда в статус трябва да пише Monitoring , след това ако искаш да върнеш компютара си определено време назад - Start->Programs->Accessories->System Tools->System Restore и си избираш датата.

Благодаря за съветите - видях невидимата -Апликейшън дейта и изтрих Мозила, след което с финд на ХР-то почистих фаерфокс-а и заредих последната версиа и тя се отвори...

лошото е, че пътем се борих с WebHencer - хофтспай ми го отчете като проблем - първо изтрих екзето, после се борих с webhdll.dll в папка уиндоус и след куп глупости сега нямам нет.. в полето със сисемните икони излизат два компа със знак - внимание - та не мога да видя как работи лисицата...

Моля някой да ми обясни как се работи със систем рестор - контрол панел- системс- системс рестор - защото нищо не разбрах та да не си преинсталирвам ХР -то - добре че имам една 98-ца за спешни случаи .. :baby:  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Още един път благодаря :wors:

и извинявайте, че омазах темата , но си мислех, че съм в друга тема на същия форум.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.