Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:готов сайт?

Featured Replies

Здравеите.. :ph34r: значи имам си едно форумче с 200 човека и въпросат ми е дали някои неможе да ми даде готов саит?????Моля ви се :P некаф по хубав и там ще дам линк към форума ще си направя на главната страница да има новини и такива работи като хардоер бг... моля ви помогнете ми sad.gifsad.gif

Моля ви никои ли неможе да ми даде едно готово саитче???

Редактирано от computerbg.net (преглед на промените)

Е къде има едно меню и там е списъка с CMS системите. Цъкаш на някоя и ти се отвяра страница и там някъде пише официалняи сайт. Е от там и си го теглиш

• Автор

А да те питъм че за първи път ще правя саит... имам само форум и да те попитъм ако искам да добавя мениу или нещо такова или анкета как става?!?!?!!?!?

за какъв сайт ми говориш?

защо малко не поровиш из интернта ами задаваш глупави въпроси? Абе ти като не знаеш ПОНЕ HTML къде си тръгнал сайтове да правиш. Ти ся искаш всичко на готово да ти се даде, знаешли, че едно време ни във форуми съм влизал нито нищо ама съм се научил как да правя сайтове. Ама как? Ами така - купих си книга за HTML и се научих. Знаеш ли колко е просто?

Здравей и от мен, мисля че с тази страница ще ти бъда полезен, www.uroci.com там ще намериш отговор на много свой въпроси.

Опитай и тук http://tutorials.start.bg/

И това е на чист български. http://www4u.search.bg/HTML/html_how_to.phtml

Конкретно на въпроса ти за сайта - опитай JOOMLA http://www.joomla.org/

А тук има и теми за нея: http://www.siteground.com/joomla-hosting/j...a-templates.htm

Поздрави и успех.

Здравеите.. ;) значи имам си едно форумче с 200 човека и въпросат ми е дали някои неможе да ми даде готов саит?????Моля ви се :ph34r:некаф по хубав и там ще дам линк към форума ще си направя на главната страница да има новини и такива работи като хардоер бг... моля ви помогнете ми sad.gifsad.gif

На първо време вземи да понаучиш българския език. А след това си купи някоя книжка, или чети уроци в Интернет. Ама като ти гледам писането, как ли ще си със четенето...

НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НА ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

Ами как се казва? "Създаване на Web страници" и е издадена от "Софтпрес". Толкова известна фирма - всичките й книги за с уроци за програми и т.н

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

Здравеите.. :angry22: значи имам си едно форумче с 200 човека и въпросат ми е дали някои неможе да ми даде готов саит?????Моля ви се :hush: некаф по хубав и там ще дам линк към форума ще си направя на главната страница да има новини и такива работи като хардоер бг... моля ви помогнете ми sad.gifsad.gif

e107bg.org.Аз ще го ползвам.В момента го тествам и съм много доволен.И има доста добра подръжка за България cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.