Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрия интернет доставчик в Бургас

Featured Replies

Искам да знам кой е най-добрия доставчик на интернет в Бургас (като скорост на теглене и цена най-вече). Защото аз се прецаках супер много с доставчика "RN". Тегля с около 5к колкото и смешно да звучи. Преди да се преместя в Бургас не съм си и представял че, има толкова бавен нет и най-малко в такъв голям град. Затова моля ви помогнете! Ако сте от Бургас моля ви кажете най-добрия доставчик според вас!

Ами аз бих ти предложил Интернет доставчика ComNet Bulgaria Holding.Цените не са нормални,а и също така и получаваш безплатен е-майл. :idea:

БТК ADSL :wors:

Точно така :wors:

пп:накой ще ми обясни ли какво означава "безплатен e-maill" :)

Редактирано от TOPCON (преглед на промените)

И от мен отговора е ComNet и скоростите им са много добри, възможни в Бургас :) Също съм много доволен от техническата им поддръжка. Две години не са ме предали, а сега със линукс, нета направо лети biggrin.gif

Точно така :ph34r:

пп:накой ще ми обясни ли какво означава "безплатен e-maill" ;)

Това означава че всеки подвключил се потребител към ComNet получава по един e-mail адрес.

А под Windows не, така ли

Няма значение с каква операционна система си.

Зависи в кой комплекс живееш.

Аз съм най-доволен от Digicom - докато им бях абонат (вече не съм, поради лични съображения) за 2 години нета е падал точно 2 пъти за по 2-3 часа. Поддръжката е стабилна, имат човек дежурен на телефона до към 22.00 часа. Ако не се лъжа (трябва да се провери) за 20 пари месечно получаваш 25-30 Кб/с даунлоуд, вътрешна мрежа 500-600 Кб/с. Плащаш три месечни такси накуп - не плащаш инсталация. Имат свързаност на вътрешната мрежа с Unacs. Връзката е през PPPOE.

За Unacs мога да кажа и хубави и лоши неща:

1. Хубави неща - за 20лв. вътрешна мрежа - 1-3Мб/с даунлоуд; свързаност с мрежата на Digicom.

2.Лоши неща - проблеми с поддръжката - поне до преди време, постоянно им се сменяха техниците и често неуки момчета трябваше да се борят с проблемите.

За ComNet - хммммммммм...

Нямам скорошни наблюдения, но преди време (когато имаше повече фрии сървърчета), по тяхната мрежа нямаше филми за теглене, само онлайн гледане. И ако някой се изхитреше да изтегли някой филм и го надушеха, му лепваха глоба 2-3 дни без нет.

Поддръжката им - пренебрежение към клиента. Знам че ще има реплики, казвам го от личен опит:

Обаждат ми се познати - "Ела да ми смениш мрежовата карта, че е изгоряла".

Понеже ги знам, че са лаици питам - Как разбрахте, че е изгоряла?

-Ами няма интернет, звъннахме на КомНет и те ни казаха,че при тях всичко е наред - следователно картата е изгоряла.

Отивам на място, картата изглежда шест. Връзвам я с кроснат кабел към едно старо лаптопче - никакви грижи. Оказа се че суича им забил, ама мързел... В последствие още един такъв случай.

Използват автентификация по МАС адрес, за разлика от Digicom и Unacs.

• 2 години по-късно...

Не мога да разбера как можете да казвате, че Comnet са добър доставчик след като толкова ограничават достъпа. Имам предвид ограниченията за ползване на рутер. Човек не може да си сложи wlan рутер и да си ползва лаптопа където иска ами трябва да е закачен непременно на кабел. Може и да ги "излъжеш" ама ти трябва скъп рутер, който трябва да флашваш наново от което губиш гаранцията. Иначе скороста е сносна. Бих препоръчал Comnet само на хора без особени претенции и само със стационарен компютър.

A ти видя ли, че темата е от 2007 година и много неща са се променили. Навярно и хората вече нямат същите проблеми. Не искам да кажа, че доставчика е променил нещо, но малко излишно ъпване на тема! А и имаше една друга тема в която бяха обсъдени доставчиците за гр.Бургас!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Виж този интернет доставчик Илюжън НЕТ ОТ година аз и сестра ми сме на него доволни сме и рядко са ни оставяли без интернет най-мн. 15 мин. :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.