Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Photoshop TV и Интерактив tutorials

Featured Replies

Гледах по Интерактив по Нова ТВ даваха в края на предаването tutorials за Photoshop някой знае ли каде мога да ги намеря ? И има някво предаване нз каде се излъчва Photoshop TV също го търся

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Гледах по Интерактив по Нова ТВ даваха в края на предаването tutorials за Photoshop някой знае ли каде мога да ги намеря ? И има някво предаване нз каде се излъчва Photoshop TV също го търся

Тук гледах някакви видеоуроци за Photoshop, но всички са качени на depositfiles.com, а оттам се сваля отвратително.

Иначе виж в gfxworld.org, има много книги, уроци, програми и всичко свързано с обработката на изображения.

• Автор

мерси много за тоя gfx ся свалям от там и ако е това което изглежда ще е супер

обаче се оказва че от rapidshare не мога да свалям за 1 час ся щото не съм premium user

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

Прегледай това за видео уроци. Има линкове за около 80 урока, но ако не държиш да са видео, са над 6000. :)

мерси много за тоя gfx ся свалям от там и ако е това което изглежда ще е супер

обаче се оказва че от rapidshare не мога да свалям за 1 час ся щото не съм premium user

Да, това е недостатъка при свалянето от rapidshare, но пък оттам се сваля лесно и с добра скорост. Има разни програми, за да премахнеш това ограничение. При мен например е достатъчно да се реконектна и да изтрия бисквитките, за да мога да тегля веднага.

• Автор

начи аз търся повече тва от Хай-Тек защото имаше там нещо което ми трябва ама не мога да си спомня ся как ставаше

Даваха следното имаш една рисунка само с черни линии на бял фон и в Photoshop CS2 демонстрираха някак си автоматично фотошопа маркираше линиите така че да можеш да оцветяваш само в тях и съответно ако някъде има малко местенце несвързано с линия може да си го свържеш без да правиш линия

П.С. Предаването май беше Хай-Тек абе по нова телевизия 1 предаване има за компиутри

Плс не може само аз да съм го гледал тва ако някой го е гледал да каже как става или къде да намеря tutorial-a

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.