Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да синаправя Система За Управление на Съдържанието?

Featured Replies

Здравейте.На последък гледам други системи за управление на съдържанието но нещо не мога да се примиря че не съм си я правил аз...Та допитвам се до вас с цел да ми помогнете да си направя такава система biggrin.gif ,а и ми трябва спешно.Благодаря ви предварително cool.gif

Редактирано от bubirone2005 (преглед на промените)

Здрасти,

ако става въпрос за управление на сайт - за да си направиш подобно нещо трябва мноооого четене и мъка.

Бих ти предложил да опиташ Joomla или Mambo или WordPress, дори мога да кажа че да настроиш една такава система според твойте изисквания и нужди си е изкуство. Опитай, поне ще се научиш на много неща. Поздрави и успех.

• Автор
Здрасти,

ако става въпрос за управление на сайт - за да си направиш подобно нещо трябва мноооого четене и мъка.

Бих ти предложил да опиташ Joomla или Mambo или WordPress, дори мога да кажа че да настроиш една такава система според твойте изисквания и нужди си е изкуство. Опитай, поне ще се научиш на много неща. Поздрави и успех.

Ако можете да ми дадете линк към код с поставени основите на сайт CMS.И само да иска малко редакция по картинки и др...като www.webleit.com например :rolleyes:

• 9 месеца по-късно...

Здравейте! Имам система за управление на съдържанието Web Spell и се сблъсках с много сериозен проблем. Тази система няма кирилизация, но точно тя ми е много нужна. Някой знае ли от къде да си изтегля кирилизирана версия на Web Sell, или ако няма такава как да я кирилизирам сам? Благодаря ви предварително.

Сигурно проблема ти е че кирилицата ти не излиза нали ? е тогава промени charset-a на windows-1251 и би трябвало да се оправи..

Ами на някои страници си излиза нормално на други излиза като някакви символи от сорта на "%#$@%#" А от каде да променя charset-а?

Отваряш си страницата с notepad или подобна програма и ако не ти се търси натискаш CTRL + F пишеш charset и предполагам е UTF-8 , направи го на windows-1251 .. ако не можеш да го намериш между <head> и </head> сложи ето това - <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> успех ! ;)

нестава ;( страницата е на php език и няма <head> и </head> , като добавя <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">

страницата въобще не се показва

нестава ;( страницата е на php език и няма <head> и </head> , като добавя <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">

страницата въобще не се показва

АМи потърси в ПХП кога къде се установява кодовата таблица и го оправи

потърси си CMS с поддръжка на Български. всички извесни CMS имат такава.

И аз имах подобен проблем със charset-а и го оправих но излезе друг. Този проблем който беше при новините го оправих от index.php файла но ми излезе на всякъде другаде така с йероглифи и в другите .php файлове няма charset как да го оправя

Тогава може да пробваш ето това.. header("charset: cp1251"); или ето това header("charset: windows-1251"); не съм сигурен точно кое е.. пробваи и двете .. : ) ако имам грешка моля да ме поправите..

• 2 седмици по-късно...

А възможно ли е да се направи такова нещо за сайт направен с web page maker

И ако ми кажете как ще сте супеЛ :lol6:

• 3 седмици по-късно...

Всеки не може да си направи система за управление на съдърванието.

Това са проекти drupal , joomla - върху които работят стотици дори и хиляди.

Да предположим че сглобиш нещо като откраднеш код тук от там, и в един момент трябва да пуснеш на клента банер , ще трабва да редактираш кода и да го сложиш , т.е. клиента винаги ще бъде зависим от теб. И това е ключа направи клиента крепостен селянин да зависи от теб , да има нужда на подръжка.

Аз лично на такава тояга не се хващам , инсталирам drupal , joomla , e107 и колкото мога толкоз.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.