Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рецепта за любов

Featured Replies

2 x усмихнати очи 2 x добре оформени крака 2 x Обичащи ръце 2 x Твърди бутилки за мляко. 2 x Ореха 1 x Обвита с кожа купа за миксиране 1 x твърд банан Указания: 1. Погледнете в усмихнатите очи. 2. Разделете добре оформените крака с обичащи ръце. 3. Изтискайте и масажирайте бутилките за мляко много внимателно докато обвитата с кожа купа за бъркане е добре намокрена. Проверявайте редовно с пръст. 4. Внимателно добавете твърдия банан към чашата за миксиране, като го вкарвате и вадите докато се разпени. (За най-добри резултати, продължете да мачкате бутилките от мляко). 5. Когато температурата се повиши, потопете банана дълбоко в купата и покрийте с орехите, оставете го да се накисне (за предпочитане не за цялата нощ). 6. Кейкът е готов когато банана омекне. Ако банана не омеква, повторете стъпки 3-5 или сменете купичката за бъркане. Забележка: 1. Ако сте в чужда кухня, измийте приборите внимателно преди и след употреба. 2. Не облизвайте купата за бъркане след употреба. 3. Ако кейкът се надигне, напуснете града.

хахахахаха това е наистина невероятно. Абре хора отде ви идват тези бре

Майко мила...това е яко хахахахахха ... ша си я отметна в тифтера с рецептите тази :down:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

• Автор

Майко мила...това е яко хахахахахха ... ша си я отметна в тифтера с рецептите тази :down:

<{POST_SNAPBACK}>

хм... кога ще готвиш, викаш? Публикувано изображение

Ами виж сега fifa aз не знам дали точно тази рецепта ще мога да я реялизирам, но ще кажа на милото да ми я приготви.

Въпреки, че знае доста рецепти :eek:

П.С Обаче ще му забраня да ходи по чужди кухни, чеее :down:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

• Автор

Ами виж сега fifa aз не знам дали точно тази рецепта ще мога да я реялизирам, но ще кажа на милото да ми я приготви.

Въпреки, че знае доста рецепти :)

П.С Обаче ще му забраня да ходи по чужди кухни, чеее :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

Що бе... ще трупа опит :down:

Това верно е много добро, оригинално.. фифа ама и ти си един Ути Бъчваров, само трябва да издадеш и ти книга под наслов "Как отслабнах за 10 дена с бутилки за мляко и твърди банани:)"

• Автор

Това верно е много добро, оригинално..

фифа ама и ти си един Ути Бъчваров, само трябва да издадеш и ти книга под наслов "Как отслабнах за 10 дена с бутилки за мляко и твърди банани:)"

<{POST_SNAPBACK}>

Малиии то ако са 10 дена само готвене верно ще отслабне човек Публикувано изображение

Малииии за 10 не само ще отслабнеш ако пркткуваш единствено тази рацепта ами направо ще се стопиш ;) ;) :) А иначе разнообразието и иновациите са важна част от рецептата.То все едно и също омръзва от време на време трябва да се разнообразява :)

• 3 месеца по-късно...

Страхотна рецепта! Може би ако сладкишът се намаже със сметана докато се приготвя и се оближе ще стане дори още по- вкусен.

• Автор

Страхотна рецепта! Може би ако сладкишът се намаже със сметана докато се приготвя и се оближе    ще стане дори още по- вкусен.

<{POST_SNAPBACK}>

ммм... какво ще кажеш за ягоди... отгоре върху сметаната? :speak:
ммм... какво ще кажеш за ягоди... отгоре върху сметаната? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ще кажа, че става малко травиално, но не е лошо все пак. Сметаната може да се замени с мед или с някакъв лубрикант. Абе трябва да се експериментира!Въображение и постоянство му е майката.

Ето и от мен една рецепта за вярност: Необходими продукти: 1.един мъж 2.една жена 3.500гр.Любов 4.една чаша толерантност 5.1кг.Редовен секс 6.300гр.Уважение 7.200гр.Доверие 8.Щипка смях Начин на приготвяне: Вземете жената,измийте я и я подсушете добре.Поставете я в съда в който ще приготвяте.Поръсете я с 500гр.любов и 300гр.уважение.Сложете отгоре мъжа разбъркан с 1 кг.редовен секс и 1 чаша толерантност.Поръсете ги с щипка смях и изчакайте да заврят.Свалете съда от огъня и залейте готовата смес с 200гр.доверие.Така приготвеното ястие се сервира горещо. Рецептата одобрена от МНЗ. :) :kiss2: ;)

Между другото това със сметаната и ягодите е много тривиално,не че не е готино,но ако опитате и нещо друго няма да съжелявате: към всички дами,които четат това пройбвайте да направите на своите полвинки "свирка :P " с лед или с топъл чай.Всички ще са доволни. :);):)

към всички дами,които четат това пройбвайте да направите на своите полвинки "свирка :P " с лед или с топъл чай.Всички ще са доволни. :ph34r:  :wors:  :)

<{POST_SNAPBACK}>

той че ще е доволен е ясно, ама на мен няма ли да ми се напука емайла :P

Ето и от мен една рецепта за вярност:

Необходими продукти:

1.един мъж                2.една жена

3.500гр.Любов              4.една чаша толерантност

5.1кг.Редовен секс    6.300гр.Уважение

7.200гр.Доверие        8.Щипка смях

Начин на приготвяне:

Вземете жената,измийте я и я подсушете добре.Поставете я в съда в който ще приготвяте.Поръсете я с 500гр.любов и 300гр.уважение.Сложете отгоре мъжа разбъркан с 1 кг.редовен секс и 1 чаша толерантност.Поръсете ги с щипка смях и изчакайте да заврят.Свалете съда от огъня и залейте готовата смес с 200гр.доверие.Така приготвеното ястие се сервира горещо.

Рецептата одобрена от МНЗ.

:ph34r: :kiss2:  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Добра рецепта Isi-Pisi,ще я пробвам! Публикувано изображение

vikinik,няма страшно за емайла ти аз съм го пробвала-Don't worry,be happy!!! :bye: airfen, много целувки от мен и като я пробваш (всъщност пройбвай и двете неща,които съм писала) ще чакам да споделиш как е било. :kiss2: :kiss2: :kiss2:

Редактирано от Isi-Pisi (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...
Публикувано изображение добре звучат рецептите ! мисля да приложа някоя в действие :hush:
  • 4 години по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.