Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно галерия.

Featured Replies

Въпроса ми е как мога да направя мойта галерия да отворя рисунките както в HiComm както щракнеш върху снимката?

10751072108310771088108pi8.jpg

П.П.Галерията я правя с програмата Web Easy Professional 6

Редактирано от AleksofT (преглед на промените)

Ами преди време тук в една тема бях писал точно за този ефект. Скрипта се казва Lightbox, а как да го ползваш заедно с твоята галерия намам представа. прочети в сайта на Lightbox там би могло да има обяснение

Мале скрипчето е супер искам да благодаря много на @xsakex за това, че преди време ми го даде мисля, че се получи добро съчетание между моята галерия (главната галерия в раздел "Галерия") на сайта на манастира и тази на статиите, където същност приложих скрипта. Много мислех дали да не направя всичко на тоя скрипт ама си викам тоя сайт ще участва на състезание, до сега сам се мъчил да я правя тая моята галерия, пък и като сайта има два вида галерии по-интересно. Как мислите ?

Скрипта е перфектен благодаря че го каза! ето да видите какво направих аз Тук

Искам само да попитам защо в IE не излиза както трябва дава някакъв бъг фона не е прозрачен и не е изцяло на целия прозорец, а при Opera, FF та дори и Crazy върви добре. Ако може да ми отговорите че да си оправя CSS-а или изобщо ако е от там.

Благодаря!

Редактирано от \krasko (преглед на промените)

Скрипта е перфектен благодаря че го каза! ето да видите какво направих аз Тук

Искам само да попитам защо в IE не излиза както трябва дава някакъв бъг фона не е прозрачен и не е изцяло на целия прозорец, а при Opera, FF та дори и Crazy върви добре. Ако може да ми отговорите че да си оправя CSS-а или изобщо ако е от там.

Благодаря!

Еми нз пич ти си свалил и друга версия на галерията ама гадно се багва на IE. То тва IE и Opera са най-бъгавите браузъри, които некога съм виждал. Mozilla is No.1!!!!!! :whist:

Ако искаш си свали тая като моята галерия пак е Lightbox ама е друга версия обаче варви перфектно насекаде и пак си е ефектна само прелоадера е дуг ама пък има ефект на съразмеряване на прозореца за снимката. виж тук .

Па може и нещо да не си оправил линковете ама не ми се верва оти си върви как си требва на Mozilla просто си е бъгъв самия скрипт.

Еми нз пич ти си свалил и друга версия на галерията ама гадно се багва на IE. То тва IE и Opera са най-бъгавите браузъри, които некога съм виждал. Mozilla is No.1!!!!!! :)

Ако искаш си свали тая като моята галерия пак е Lightbox ама е друга версия обаче варви перфектно насекаде и пак си е ефектна само прелоадера е дуг ама пък има ефект на съразмеряване на прозореца за снимката. виж тук .

Па може и нещо да не си оправил линковете ама не ми се верва оти си върви как си требва на Mozilla просто си е бъгъв самия скрипт.

Aхам при теб се е получило добре. Аз... да използвах не точно същия но исках да е нещо просто и изчистено да няма никакви бутони и букви около снимката, но това съразмеряване ми харесва. Ще се постарая да го добавя към този моя дано стане нещо всъщност дано мога biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.