Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мариян Христов напуска през лятото

Featured Replies

Волфсбург официално потвърди това, което се предполагаше - клубът няма да поднови договора на Мариян Христов, който изтича това лято. По всяка вероятност халфът ще напусне Германия след 10 години в местното първенство. Главният мениджър на Волфсбург Клаус Фукс обяви пред в. "Волфсбургер Нахрихтен", че клубът няма да продължи изтичащия през лятото договор на българския национал. 33-годишният Христов е един от тримата футболисти на Волфсбург заедно с Мирослав Кархан и Ханс Сарпай, които имат контракти до юни. След това те ще трябва да си търсят други отбори.

"Искаме да развиваме тима и ни трябва място за нови попълнения през лятото. Това означава, че футболистите, чиито договори изтичат, ще трябва да намерят други предизвикателства от следващия сезон. Няма възможност контрактите им да бъдат подновени", заяви Фукс.

Христов премина във Волфсбург срещу 1,5 млн. евро от Кайзерслаутерн преди два сезона и половина. Заради множество травми обаче той е изиграл само 17 мача в Бундеслигата със зеления екип. Националът е вкарал и 3 гола. Общо в Бундеслигата той има 163 мача и 29 попадения.

Интерес към халфа проявява бившият му клуб Левски, откъдето той отиде в Бундеслигата през лятото на 1997 година

7дни СПОРТ

Добър футболист беше,жалко за контузиите.Дано да помогне на Левски като Боримиров.

Редактирано от backata (преглед на промените)

• Автор
Куцо, кьораво, сакато... всичко в Левски. :)

Успех.

Офф,не ми се спори на тема Левски-ЦСКА!!!

Христов даде много на националния отбор,Биримиров е на преклонна възраст за футболист,но е един от най-добрите в България.Има ли значение на колко години си?

Куцо, кьораво, сакато... всичко в Левски. ;)

Успех.

И ЦСКА примамва Мариан Христов?

36771.jpg

ЦСКА също ще се включи в битката за подписа на Мариан Христов през лятото, съобщава "Топ спорт". "Червените" вече са започнали разговори с играча, който със сигурност напуска Волфсбург през лятото.

Полузащитникът е искан усилено и от Левски. "Сините" дори първи влязоха в контакт с него с надежда да го привлекат. От ЦСКА обаче ще се опитат да прецакат вечния си съперник.

Междувременно мениджърът Емил Данчев обяви, че ЦСКА разиграва Стоян Абрашев, който трябваше да бъде преотстъпен на Дунав: "Момчето вече втора седмица тренира с русенци, но споразумението между двата клуба се бави", заяви Данчев. Освен това той отрече, че клаузите в новите договори на Вальо Илиев и Иво Петров. Според него те ще бъдат договорени едва след завръщането на тима от Анталия.

Източник: sportal.bg

:)

И какво искаш да ми кажеш с това? Нека аз ти кажа нещо.

Не си мисли, че ще им спестя и една думичка от критиките, които ще отидат по адрес на Левски, ако Чорбетата го привлекат. Интересното е друго. Че вие само суперлативи за вашия отбор ръсите. Имам чувството вече, че и еднокрак да вземете, пак ще ме убеждавате, че е бил голмайстор на пара-олимпийските игри 1978 година и си е перфектен играч (не искам да убиждам никой от тези хора).

Тук е разликата. Така че и 10 статий да ми копнеш от някъде, файда няма.

И какво искаш да ми кажеш с това? Нека аз ти кажа нещо.

Не си мисли, че ще им спестя и една думичка от критиките, които ще отидат по адрес на Левски, ако Чорбетата го привлекат. Интересното е друго. Че вие само суперлативи за вашия отбор ръсите. Имам чувството вече, че и еднокрак да вземете, пак ще ме убеждавате, че е бил голмайстор на пара-олимпийските игри 1978 година и си е перфектен играч (не искам да убиждам никой от тези хора).

Тук е разликата. Така че и 10 статий да ми копнеш от някъде, файда няма.

Не искам да споря сега с тебе или с някой друг ЦСКА-р за трансферната политика на Левски или ЦСКА или за каквото и да било свързано с двата отбора :yanim:

Никога не съм спестявал и критики по адрес на Левски .

Все пак мисля , че Марян Христов не е лош футболист за който и да било БГ отбор ...

• Автор
Все пак мисля , че Марян Христов не е лош футболист за който и да било БГ отбор ...

И аз мисля така. :)

Човека още не е останал без отбори, които да се интересуват от него в чужбина, затова не бързайте да го връщате в Левски :]

Човека още не е останал без отбори, които да се интересуват от него в чужбина, затова не бързайте да го връщате в Левски :]

За 34 годишен полузащитник не вярвам отборите от чужбина да са много...пък и да има някои те ще са от класата на Левски и ЦСКА :)

Мариян Христов: Слуховете за трансфер в ЦСКА или Левски са спекулации

36950.jpg

Полузащитникът на националния отбор Мариян Христов заяви, че спекулациите за евентуалното му преминаване в ЦСКА или Левски са спекулации. Ботевградчанинът каза също таща, че смята да обмисли бъдещето си участие в националния отбор. „Бях сигурен, че няма да остана във Волфсбург. Няма как да ми предложат нов договор при условие, че не съм играл. Все още не знам нищо за това къде ще играя, информациите за преминаването ми в Левски или ЦСКА са чисти спекулации. Аз нямам нищо против да се върна в България. Ще помисля добре за участието си в националния отбор, ще трябва да взема трудно решение, но има момчета, които ще играят за клубовете си и ще имат подготовка. Не искам да преча. Трябва да си вършим работата и България да побеждава”, заяви Христов пред Гонг.

Източник: sportal.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.