Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:теми и БГ език за OSDATE

Featured Replies

Добър ден трябват ми теми и БГ език за този сорс OSDATE :P мерси предварително.. :P

• Автор

Моля ви погнете ми прерових целия гугал и никаде неможах да намеря БГ език sad.gifsad.gif моля ви sad.gif

http://www.tufat.com/resources/resource_533.zip

не търсиш като хората

П.П. - абе много е черен сайта и трудно е четим според мен. Поне някъде мисля, че трявба да имя цвят или да не е баш черно, ами тъмно сиво.

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

• Автор

ЕЕЕ неее без коментар!!!!Просто толкова ти благодаря че си нямаш наидея как го намери толкос бързо моляте кажи какво каде написа ;):wors::wow: аз се пощурих писах "бг език за ОSDATA" или "OSDATA" или "BG Language fo OSDATA" и преглеждам сички страници и ненамирам а ти само че видя темата и аидее намери ми сички :computer8: а да знаеш някоя по яка тема аз си драпнах но не ме кефи ето виж ЦъК Това не е реклама и ви моля да не се регвате!Аз си плащам и рекламирам не със СПАМ мерси предварително :wors: и да си жив и здрав xsakex !!

П.П аз съм сложил 10 15 теми да си избират хората наи от доло в дясно и съм сложил тази за начална защото съм настроил банерите да стоят горе доло добре а на някои от другите теми седат много грозно :wow: а за запознанствата искам светла тема а не тъмница :)

Редактирано от bestlap (преглед на промените)

OSDATE +Language и там 2рия или третия линк. после пробвах OSDATE +bulgarian ама така нищо не намери

П.П като го подкараш ще взема да се регна и аз :P

Ама да ти кажа никъде не видях да си сменяш темите (или само за регистрирани е)

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

• Автор

Само за регнати е .. :beer: регни се и виж :P но да те питъм от каде мога да си дръпна по свесни теми тоя ОС дата няма ли офицялен саит..?Да си дръпам модове теми плъгини както е e107 ??? Мерси предварително ти и сега можеш да се регнеш но само дето не е преведен.. ;) ;)

• 6 месеца по-късно...

Здравейте! Трябва ми БГ език за osDate v.2.0.6 Ако някой може да ми помогне. По горе сте споменали за един но нещо не можах да го стартирам...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.