Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tехно има ли фенове?

Featured Replies

здраво хора.има ли някой от вас фен на електрото?и какво предпочитате:хаус,дръм ен бейс,транс,прогресив,рейв?на мен лично един от любимците ми е PAUL VAN DYK :clap :wors:;) B)

• Автор

че ти като не ги уважаваш си е твой проблем.има хора които слушат и тях ги питам ясно. :) :nono

• 4 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Аз не съм по тази музика и не разбирам от нея....Но всеки си има рабличен вкус и всеки ива право да слуша каквото си поиска :blink:

• 2 седмици по-късно...

кефи ме такава музика ама нямам представа от понятия и тем подобни глупости!!!!!!!

че ти като не  ги уважаваш си е твой проблем.има хора които слушат и тях ги питам ясно. :whist:  :nono

Ти си направил тема, всеки има право да се изкаже.Немога да разбера каква е тази враждебност за вкусови предпочитания, кому е нужна?

Аз много не ги уважавам тези музики ама ако се наложи слушам кво да правя

Ти си направил тема, всеки има право да се изкаже.Не мога да разбера каква е тази враждебност за вкусови предпочитания, кому е нужна?

тези 2 мнения НАПЬЛНО ги одобряваммммммммм................

и да допьлня , че......НЕ ги слушам вьобще тези музики.......

но кьм djjey...........щом те КЕФИ .....слушай си я ......

колкото хора ...толкова и вкусове и отделни мини-Вселени..... ohmy.gif

Аз немога да кажа с точност, харесвам или не техното..Има някой песни които ми допадат.Както се случва в известен смисъл с всички жанрове:whist: Просто мисля,че е реагирал ненужно грубо към Аделфиа

• 2 седмици по-късно...

йеееХаааааааааа!! TECHNO завинаги, това е най-яката и ритмична музика за мен!Все пак, нямам нищо против др. стилове. даже отделни песни ми допадат.Всеки си има вкус! Но за мен музиката на която може да се дивее, куфее и купонясва и тнт, това е само техното.

!!! TECHNO FOREVER!!!!! :angry: :clap

Редактирано от Romantichkata (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Technoto е най яката музика за мен. Аз лично предпочитам немско и шведско техно. Също съм много голям фен на DJ RUSH.

HARDTECHNO FOR EVER!!!

• 2 месеца по-късно...

и още как :)

LTJ Buckem, James Hardway...

Autechre, Aphex Twin

FLA, Delerium

и още стотина знайни и незнайни автори и групи :)

много любима музика...

Слушам ама не всякакво по принцип слушам най-често WESTBAM от техното

Редактирано от aaliyah_st (преглед на промените)

Има доста неща, които ме кефят в Техното. Почитат съм на ATB, Safri Duo, Prodigy, Faithless. Много ме успокоява и ме зарежда с енергия тази музика, макар да не е любимия ми стил.

Принципно слушам метал, но от техното (като цяло), като стил предпочитам транс, а иначе групи D-Devils, Prodigy, Astral Projection (най-добрата) и няколко други.

• 1 месец по-късно...

то и ас слушам техно но претпочитам DJ ALIGATOR, PAFENDOR, ANTILOP,D-DEWILS ништо че на аватара мие снуп дог

Редактирано от DIDO-DI (преглед на промените)

ATB ми е любимия DJ. Кефя се на хаус музиката, но ми е малко заспала на моменти. Предпочитам по-брутално техно. Това лято в Mania беше мноо яко, пускаха тъкмо каквото ми харесва.

А пък една от мечтите ми е да ида някой ден на Ибиса да разклата там квото Господ дал biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Aдски много се кефя на deep house i tech house идолите са ми Deep Dish.Когато ме ядосат в даскалото обаче много ме кефи да си пусна drum n bass и да се боксирам с крушата.А в момента започнах да се занимавам малко по професионално и с dj-ство и в момента работя над едно парче в стил ambient.

• 1 година по-късно...

The Prodigy са номер 1 !!! :)

А освен тях много ме радват Astral Projection и Darude (eстествено) cool.gif

А една от най-любимите ми песни е PPK - Resurection (най-дългата версия) - жестока е :)

• 4 седмици по-късно...

Има фенове разбира се!Това е най-яката музика!А най-великите техно партита стават на Ибиса!

-Как може да ги слушаш тези тенджери и капаци? Леле, пък като включат и зъболекарските машинки..едно и също тубцсс тумбцсс.

Това е велика музика за някои.Първите бяха KLM, 2Unlimited, U96.

Поздрави от морето до морето с една класическа песен на U96-Das Boot през "далечната" 1992.

Всеки с сериозна интернет връзка да (из)чука на подписа ми.Това е он-лайн техно радио.Знам им програмата на наизуст. icon10.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.