Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows не стартира - Boot Failure insert boot diskette in A

Featured Replies

Здравейте на всички.От известно време имам проблем при стартиране на компютърът излиза ми това : Booj Failure insert boot diskette in A Press any key when ready.Преинсталирах Windows няколко пъти но нищто не помогна.Ако някой може да ми помогне да се справя с този проблем ще съм много благодарен.Благодаря на всички предварително :help:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

може да имаш проблем с харда. провери/смени кабела.

Да най-вероятно харда ти прави проблем. Няма друго какво да е.

Пробвай да влезеш в BIOS-а и примени Boot Sequance - First - HDD, Second - CD\DVD, Third - Floppy

надявам се да стане

• Автор

Здравейте имам един такъв проблем компютърът ми понякога не иска да зареди уиндоса излиза ми Boot failure insert boot diskette in A писах тук за този проблем казаха ми да вляза в BIOS и да променя някакви настройки обаче не мога да вляза там рестартирам компютърът почвам да натискам DEL ама нищо не става.Кажете има ли друг начин за влизане в BIOS.Благодаря Ви.

Здравейте имам един такъв проблем компютърът ми понякога не иска да зареди уиндоса излиза ми Boot failure insert boot diskette in A писах тук за този проблем казаха ми да вляза в BIOS и да променя някакви настройки обаче не мога да вляза там рестартирам компютърът почвам да натискам DEL ама нищо не става.Кажете има ли друг начин за влизане в BIOS.Благодаря Ви.

Мен много ме съмнява от биоса да ти е проблема, щом един път влизаш а друг пат не . А за влизане в биос на всеки комп е различно не е задалжително да е с del но когато го стартираш за кратко трябва да ти се появи с кои клавиш се влиза , или в книжката за данототи задалжително го пише.

Когато ти прави тези номера, виж дали няма сложена дискета във флопито. Мисля, че когато е настроен да зареди от флопито и когато там има неправилната дискета за тази цел и излизаше някакво такова предупреждение.

Здравейте на всички.От известно време имам проблем при стартиране на компютърът излиза ми това : Booj Failure insert boot diskette in A Press any key when ready.Преинсталирах Windows няколко пъти но нищто не помогна.Ако някой може да ми помогне да се справя с този проблем ще съм много благодарен.Благодаря на всички предварително :yanim:

А ти още ли не го реши проблема ве!!! Даи подред че малко не ми е ясно. Един път стартира друг път не . (НАЛИ така) или винаги ти излиза горното съобшение за дискетата. Като ти изкара това съобщение даи му да ти буутне от дискета dos на win98 със драивери за NTFS и виж дали воопще вижда диска или пак няма диск според него. Ако и тогава не го види чекни си диска или връзките ,то тука няма много варианти.

Здравейте на всички.От известно време имам проблем при стартиране на компютърът излиза ми това : Booj Failure insert boot diskette in A Press any key when ready.Преинсталирах Windows няколко пъти но нищто не помогна.Ако някой може да ми помогне да се справя с този проблем ще съм много благодарен.Благодаря на всички предварително :whist:

Братле не искам да сам черноглед, но ми намирисва на ново дъно.Виж дали нямаш иэдути конденэатори,поне на мен ми правеше тия ингелъци преди да умре съвсем

Не винаги го прави

Махни батериата на дъното эа 15на минути да эабрави настройки в биоса,ако не стане ,пробвай с друга видеокарта,ако има от къде да намериш ,иэобщо може да бъде от много неща,но когато се справиш повече няма да имаш нужда да се набутваш на раэни измекяри,които чакат да им дойде някоя бройка като теб,за да му садерат кожата и да му подменят половината части в компа . Повярвай дори това да ти струва закопуването на части эа още един комп.Струва си заради приятелите ти които биха изпаднали в положение на твоето.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.